Tillbaka till allvaret...

Idag får det bli lite snabb-bloggande för jag vill verkligen snart komma i säng efter en 10,5 timmars lång arbetsdag. Märks att det snart är Alla Helgona-helg för då handlar folk som dårar (hjälper ju till oxå att det är helgen efter löning) så vi har haft häcken full jag och Lotta idag.
Ett tag kändes det som om vi aldrig skulle få ordning igen. Det var kö till dörren hela tiden, disk överallt, smörgåsar som skulle göras plus några smörgåstårtor. Men efter mycket om och men så fixar det sig ju alltid till slut men det blir ju som sagt långa dagar innan man är redo för att åka hem och invänta att allt börjar om nästa dag. Ska bli skönt med ännu en ledig helg i alla fall. Jag hade ju turen att det var min jobbarhelg som gick bort den här gången så jag är faktiskt ledig tre lördagar på raken. Vicken lyx!


Man får tycka vad man vill om traditionen med Halloween men personligen tycker jag att det är ganska kul. Pumpatårta har vi i alla fall till salu på cafét och spökena har jag ju redan lagt ut bilder på. Tycker att det är lite trist att Halloween har dött ut en hel del i Årjäng. Jag minns för ett antal år sedan då vi hade disken full med kuliga och "hemska" tårtor och bakelser inför denna helg och folk köpte allt som var. Sedan kom diskussionen om när man egentligen skulle fira Halloween och PANG BOM så dog intresset. Varför ska det vara så fult att ta efter en amerikansk sed egentligen?


Nya praliner med hallontryffel...


...i två olika tappningar....en höjdare tycker jag!

Det var en glad Angelina som jag hämtade hos mormor imorse. Hon hade nog i alla fall längtat liite efter mamma.
Lika glad blev hon inte två timmar senare när jag skulle iväg och jobba och hon till dagis. Då får man lite ångest faktiskt...
Hon blev i alla fall väldigt glad över bilen som hon fick och det första hon gjorde var att rejsa den rakt utför trappan. Den höll som tur var.

Har fått skolkorten från i tisdags redan och de blev verkligen jättebra! Det värsta är att man har två olika att välja emellan och det är ju så svårt! I år såg Angelina ut som om hon tyckte att fotografen var världens roligaste...ingen bekymrad min här inte....

Färjestad sopade isen med Skellefteå ikväll och Bofors toppar allsvenskan. Härligt att vara värmlänning och hockeyfrälst i dessa dagar.

Nu ska jag kolla in NB och se om det har hänt något roligt på bygda....

Imorgon blir det jobb, jobb, jobb och sedan Halloweendisco med Stefans klass ute i Smolmark...

Tjo o hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback