Dygnet runt...

...känns det som jag är vaken just nu. Går på någon slags överenergi och i hjärtattacks-tempo och vill bara bli färdig färdig färdig med allt så man kan ta det lugnt igen.

Idag har jag faktiskt sovit över två timmar i Linas säng innan jag vid ett-tiden skrev klart min artikel samt fixade en annons till NB som ska in snarast. Nu är klockan snart två igen och imorgon är det upp klockan sex som vanligt. Spörs i och för sig om jag kan gå och somna om igen för Stefan är inte pigg. Idag åkte han hem ifrån skolan. Snorig och hostig. Tycker egentligen att det är lika bra att han stannar hemma imorgon också men jag får väl väcka honom och kolla läget imorgon bitti.

Idag har jag jobbat sedan klockan tio och direkt efter jobbet var det dags för möte med gymnastikföreningen. Vi tog ett litet ryck och städade i lokalen för det är alltid välbehövligt. Kastade bort lite gamla saker samt planerade det mest väsentliga av det praktiska inför den nya terminen. Ska bli såååå kul att sätta igång igen. Det är därför det är så bra att uppehållet är så långt tycker jag. Batterierna är laddade till max och det är så jäkla inspirerande att sätta fart igen. Inspiration är A och O när man ska leda pass. Man måste ju själv tycka att det är otroligt roligt.

Peter kom hem redan idag (utarbetad och dret-trött men ändå hemma) så Lina slapp att följa med på mötet. Gött för henne eftersom Andréa fick hämta henne på dagis...

På agendan imorgon står jobb samt födelsedagskalas hos E. så nu blir det zzzova...

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback