Förfest före förfesten...

Sitter här och lyssnar på Guns N`Roses och AC/DC och har en liten förfest för mig själv med en god öl och en vegetarisk lasagne. Tackar Peter för att han har fixat Bandit 106.3. Bara kanonmusik! SWka vidare till Lotta sedan när jag käkat färdigt och senare ikväll blir det mâten!!
Har haft en otroligt jobbig dag i alla fall sedan klockan nio imorse när vi öppnade cafét. Började dock redan klockan sju med att städa och kände mig faktiskt bakfull när jag gick upp imorse. Var så trött så trött så trött att jag var helt blossig i ansiktet och mådde lite småilla. Lite mat och kaffe fixade dock till detta som tur var...

Har jobbat åtta år i rad på mâtenslördagen på cafét men jag har aldrig sett något liknande i folk-väg under alla dessa år. Det brukar liksom komma stötar med folk och emellanåt är det lugnt. Idag har det bara kommit horder med folk mest hela tiden och det kändes som om det aldrig skulle ta slut! Peter försökte gå med Angelina på mâten en stund men han gav upp och de gick senare på eftermiddagen istället. Måste vara rekord!
Eftersom jag var först dit så fick jag gå först hem och det tackar man ju naturligtvis för.
Skjutsade upp lite kläder till Linan och Stefan till morsan (båda ska sova där inatt) och sedan har jag bara varvat ner litte. Peter är redan uppe på området och jobbar.
Näe nu ska jag få i mig maten å dra sen...

Hej på mâten (Nu ska jag bli berusad!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback