Lat-dag de luxe...

Imorse var jag faktiskt en aningens seg det måste erkännas. De senaste nätternas sömnbrist börjar sätta sina spår. Men inget som två stora koppar kaffe inte kunde råda bot på. Angelinas öronsmärtor gick tydligen över för hon sov i alla fall gott hela natten och vaknade inte förrän halv nio.

På jobbet var det dödens lugnt och jag och Bittan latade oss ordentligt. Tog en långlunch och kunde faktiskt sitta och äta båda två samtidigt. När hände det senast? På eftermiddagen straffade set sig dock litegrann för då kom det helt plötsligt en hel flock människor som ville sitta i solen och käka glass och bara njuta. Förstår dem för det har varit underbart sensommarväder idag, fast det är höst...Kom därför inte därifrån förrän åtta ändå.

Vi söker ny bagare/konditor eftersom Lasse har bestämt sig för att gå i pension på riktigt. Är du intresserad så klicka på den här länken http://pb.arbetsformedlingen.se/Standard/DetaljeradSokning/VisaPlatsannonsSokDetaljerat.aspx?ids=10082646.
Vi har redan fått in en hel hög med ansökningar men ansökningstiden går inte ut förrän sista september.

Upptäckte när jag skulle lägga Lina att hon tydligen hade kissat i sängen inatt igen. Såg aldrig det imorse tyvärr för hon kom in till min säng på morgonen och sov en stund till. Det är bara och tvätta, tvätta,tvätta,tvätta...

Kollade in på Haléns hemsida när jag sökte på skinnjackor. Jag har vad jag vet aldrig handlat på Haléns så jag blev överraskad över att de hade så mycket snyggt. Massa träningskläder fanns det också.
Jag har letat efter en skinnjacka i flera år men jag hittar inte just den jag vill ha. Jag hade en görfin brun skinnjacka i trenchcoatmodell som jag köpte på second-hand för 200 spänn. Gissar att den är från 70-talet. Gjorde misstaget att ha den i öltältet på mâten och efter den kvällen blev den helt förstörd av allt ölhällande. Nu hittade jag i alla fall PRECIS en sådan jag vill ha.


Helt PERFEKT!


Den här var också förbaskat snygg men den var inte i äkta skinn tyvärr....


De här stövlarna är otroligt coola men sådana kan jag inte ha med mina feta, korta ben....


Snygg.....

Av någon anledning så har jag alltid tyckt att det har varit roligare med höstkläder. Vet inte riktigt vad det beror på...Det finns så mycket snyggt att man bara baxnar....

Nu ska jag kolla andras bloggar...Ha de gött!


Kommentarer
Postat av: Inga M

Jag förstår att det blir svårt att ersätta Lasse, Ni har ett suveränt gott bröd. Men lova att Ni väljer efterträdaren noga, vi är många som är "beroende" av få fika på Broms. Låt de som söker jobbet provbaka så Ni vet att det smakar bra! Och välj och vraka länge och provanställ så det går att bli av med en eventuellt fel person. Ni har ett stort ansvar nu för oss alla "fans"! Vi är bortskämda med att endast det bästa är gott nog!

2009-09-13 @ 06:32:28
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Tessan

Håller fullständigt med dig. Det blir inte lätt att ersätta honom men det finns säkert någon där ute som verkligen brinner för konditori-yrket och henne eller honom hoppas vi att få tag på...

2009-09-13 @ 23:12:05
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback