Aj, aj, aj...

Kände det direkt när jag vaknade imorse...ajajajaj...träningsvärk i precis hela kroppen, med betoning på armarna och bålen....inte helt lätt att ta sig ur sängen men det gick!

Rörde mig som en robot de första timmarna på jobbet och efter att ha satt mig ned och käkat lunch så trodde jag inte att jag skulle orka att resa på mig igen.

Passade på att börja rengöra stora tårtkylen och då mjukade jag faktiskt upp mig litegrann....Det var ganska lugnt på jobbet idag så jag och Bittan hann med en massa annat. Vi gjorde bland annat iordning för lösglassen som anländer imorgon. I år ska vi satsa på att ha roliga glassmenyer hade vi tänkt.


En god Banana split


Klassisk marängsviss


Kalle Kula

Blev en snabbsväng hem innan det var dags att dra iväg igen. Idag kände jag verkligen inte för att träna och speciellt inte med tanke på träningsvärken. Men det är ju bara så att jag måste och då finns inga vägar i kring. Jag måste ge en eloge till de entusiaster som fortfarande utan att tveka ger sig iväg på passen trots att det är så ljust och fint ute. Är inte helt säker på om jag skulle ha gjort det om jag inte hade varit tvungen....inte idag i alla fall...

Eftersom det börjar tunna ut med deltagare så blir det ju så att jag kan vara med mer själv, speciellt på cirkelträningen, så idag körde jag hela passet igen. Trodde inte jag skulle orka med tanke på att jag redan hade kört ett entimmes styrkepass före men det gick faktiskt...
Undrar just hur kroppen känns imorgon? Kommer jag ens ur sängen?

Efter passen åkte jag upp till OK för att köpa snus men åkte dit på årets första mjukglass dessutom...mmmmumsigt! Den var jag värd!



Nu ska jag försöka varva ned och baxa min ledbrutna kropp till sängen...
Imorgon är jag ledig och jag hoppas på kanonväder så man kan vara ute hela dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback