Fångarna på fortet...

Ja vilken nostalgi! Gunde och Agneta på fortet igen, precis som på det ljuva 90-talet....haha...Skämt åsido så är det väl inget höjdarprogram kanske men lagomt lättsmält och spännande för att tålas att glo på om man har lite tid över...Kollade i alla fall på dagens program från början till slut. Man blir i alla fall lite impad av deltagarna för det är inga lätta saker de utsätts för. Jag skulle till exempel ALDRIG ha gått ner till de där ormarna och ALDRIG klättrat ut på den där smala stången och skjuta en stol framför mig som Marie Svan gjorde. Usch o fy!

Idag har det varit en ganska fullspäckad dag. Måndagar brukar det vara full fart på jobbet och så även idag. Förvisso var det lugnt på morgonen men sen så POFF så kom det ett busslast med norrmän och då får man bekänna färg minsann...
Hann faktiskt inte klart med allt innan jag skulle hämta Lina så det fick bli ytterligare en sväng tillbaka....

När jag kom hem så provade jag den nya gräsklipparen. Peter har klippt varenda gång den här sommaren men nu är han ju inte värst pigg så jag tänkte att jag skulle ta en svängom med den innan vi måste ta fram lien på gräsmattan.

Provade ett nytt recept på fiskgratäng till middag som var riktigt god. Jag snor en hel del från Anna J.D Jacobssons blogg där det kryllar av goda LCHF-recept. Idag hade jag inte lust att göra två middagar så alla fick äta av min mat...


Här kommer recptet:

1 paket fryst vit fisk (jag hade vanlig torskfilé)
1/2 tsk salt
2 kryddmått vitpeppar (jag hade även svartpeppar)
1/2 dl grädde
1 1/2 dl creme fraiche
2 tsk dijonsenap
1 msk dragon
1 1/2 dl riven ost

Skär den halvtinade fisken i centimeterstora bitar och lägg i botten av en ungsfast form. Salta och peppra efter tycke. Blanda ihop de andra ingridienserna till en sås och häll över fisken.
Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 25-35 minuter (beror lite på hur fryst fisken fortfarande är naturligtvis)
Osten strödde jag på först efter halva tiden.

Det var verkligen supergott och denna middag blir det nog fler gånger skulle jag tro. När man äter LCHF ska man ju helst hålla sig till feta fiskar men jag gillar ju inte det så då får man köra på feta tillbehör istället.
Bilden är också lånad från Annas blogg för jag åt en hemmagjord cole slaw till som Peter hade gjort. Mumma var det!

Imorgon är jag ledig så då får vi se vad vi ska hitta på Linan och jag. På kvällen kommer i alla fall R. och Å. hit för då ska vi planera cirkelträningen. Kul!

Nattinatt




Kommentarer
Postat av: Linda

Å gud va gott det där såg ut!

2010-08-24 @ 19:23:04
URL: http://linda-larsson.blogspot.com
Postat av: Tessan

Det var det verkligen...prova vetja

2010-08-24 @ 22:12:20
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback