På agendan...

Idag ställde jag klockan, fast jag var ledig, för att hinna att ringa till sjukhuset och få en tid till Angelina. Hon har ju hostat en längre tid nu och jag är orolig för att det kan vara något astmatiskt eller liknande. Fick en tid imorgon klockan 10 så då får Peter sticka iväg med henne. Sen har jag roat mig med att betala räkningar (bläää). Roligare morgon kan man ju ha men jag har faktiskt bättre saker att se fram emot idag. Först och främst ska jag klippa mig och färga håret. Tjihooo. Är som julafton varje gång kan man säga...man känner sig som en ny människa efteråt.
Sen så har jag lovat Lina att vi ska till badhuset också i eftermiddag. Ska bli skönt. Annars hade jag faktiskt tänkt att vi skulle prova slalomskidorna som Anna hade med men backen är tråkigt nog stängd idag. Får se om vi hinner till helgen. På söndag ska jag i alla fall stå i kiosken i slalombacken så då kanske det passar.

Angelina testade längdskidorna igår. Jag var på jobbet så jag såg det tyvärr inte men hon tyckte det var lite svårt. Det ÄR svårt också men vi får väl träna lite på tekniken så tycker hon säkert att det är kul till slut....

Nu ska jag gå och fixa lite frukost tror jag...kaffe är gott om inte annat...


Kommentarer
Postat av: Ilyashedvig

Very informative...God Bless

2011-05-13 @ 08:54:33
URL: http://ilyashedvig.blogbrief.com
Postat av: Ilyashedvig

Very informative...God Bless

2011-05-13 @ 08:54:39
URL: http://ilyashedvig.blogbrief.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback