Göteborg del 5

Ja åsså var det då dags för hemresan. Vaknade till strålande sol på söndagen och trodde i vår enfald att det kanske kanske skulle gå några tåg hem den dagen. Ojojoj va fel vi hade! När vi kom bort till stationen så var majoriteten av tågen inställda och tusentals människor stod och undrade vart de skulle ta vägen. Inga ersättningsbussar skulle sättas in. Så JÄVLA dåligt! Att de inte gjorde det på lördag på grund av snöstormen förstår jag men på söndagen var det ju ingen snö och strålande väder. Blääää för SJ!

Inga bussar gick vår väg så det var bara att ringa på någon som fick hämta oss. Lotten föll på J:s syster. Hjältinnan för dagen!
Jonas och Ulrika åkte med Håkan och Anette hem redan på morgonen men vi andra blev med andra ord en bra stund i Götet. Fick helt enkelt strosa runt i Nordstan och det är inte så jäkla kul när man är trött och bara vill HEM.

Vid halv fem-snåret kom i alla fall K. och plockade upp oss och vi styrde kosan mot Åmål. När vi for upp genom Dalsland så förstod vi vidden av snöovädret när vi såg snöplogvallar som var cirka två och en halv meter höga! Shit va snö!


Min insöade bil...Tur att det inte var blötsnö i alla fall...

Var hemma vid niotiden och fick äntligen krama om Linan! En mycket rolig och kaotisk helg var till ända...


Kommentarer
Postat av: Anette

Härliga kort & en härlig helg. Led dock med er när alla tåg var inställda. Men skönt o skratta åt eländet i efterhand. Tack för trevligt sällskap:-) Kramiz

2010-02-24 @ 09:32:32
Postat av: Tessan

Ja det var en riktigt kul helg trots lite krångel med kollektivtrafiken. Nästa gång blir det bil! Tack själv för sällskapet!

2010-02-24 @ 17:25:24
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback