Semla gånger två...

Idag pallrade jag mig inte upp förrän tio i sju så det blev lite bråttom iväg till Vännacka. Jag och Angelina tog frukost på cafét och sedan blev det klippning för min del.


Lina med kartong full med semlor...


Oslagbart!


Ballonglek...




Passade på att ta bort lite hår på andra ställen också. Det här borde användas som tortyrmetod....


Blev så himla sugen på fiskpinnar så det fick det bli till lunch. Oftast när de ska göra "smarta" förpackningar så funkar det sällan och man blir bara irriterad. Detta däremot fungerade riktigt bra...Tummen upp...tänk att sitta och hitta på såna grejer...

Kom iväg på steppen idag också eftersom Stefan var snäll och barnvaktade. Den här gången hade jag brädan på lägstanivån och då gick det bra med benhinnorna. Gött de!

Sen blev det förstås OS för hela slanten...Kollade först damernas skidskytte och sedan herrarnas. Blev väldigt impad av ACO som visade god form. Helena Jonsson däremot får nog skärpa upp sig lite. Hon har helt tappat fokus och bryr sig mer om vad andra gör än vad hon själv presterar...Rycker hon inte upp sig så kommer hon att göra en "Magda" och då blir det inga medaljer i fortsättningen heller...
Björn Ferry har jag ju redan skrivit om och segerintervjun blev som väntat härlig....

Nu funderar jag på om jag ska kolla lite curling också....Tradition...

Wolfgang Pichler är verkligen rysligt dålig på engelska....

Imorgon får jag väl försöka att ta mig iväg till jobbet. Blir bara två arbetsdagar denna veckan. Sedan ska jag hjälpa Å. igång med cirkelträningen och resten av kvällen ägnas förstås åt OS och förhoppningsvis ännu fler medaljer till Sverige!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback