Stortrav...

...har det ju varit den här helgen men jag har då inte sett skymten av en enda häst. Jag har mest jobbat arslet av mig både fredag och lördag. Fredagen blev lite kämpig eftersom jag bara fick sova fyra timmar efter vi kom hem från Arvika. Kände mig nästan bakis trots att jag inte hade druckit något.
På fredagskvällen var det ju cruising med alla amerikanare på Storgatan så jag höll nästan inte på att ta mig ifrån jobbet. Det bara vällde in folk och ute i Årjäng var det nästan som i fornstora dar när det var parkendags. Kul att se.
Hade egentligen ingen ork att gå till till parken men pallrade mig iväg ändå och tog några öl och tjötade med lite folk. Trevligt!
Igår var det om möjligt ännu segare att kliva upp och promenera till jobbet. Det var lugnt till en början men sedan fick vi så att vi teg. Var inte klara förrän vid femtiden. Sen var det dags att vara barnvakt åt Linnéa eftersom brorsan och Andréa skulle till parken. Var helt slut så jag var tacksam över att ungarna inte var helt hysteriska men sova ville de naturligtvis inte göra....Somnade själv med kläderna på vid elvatiden och vaknade inte förrän vid åtta imorse.
Har varit som en sömngångare hela dagen och inte fått värst mycket uträttat. De här senaste två veckorna kan möjligtvis vara de mest hektiska i hela mitt liv så när jag satte mig still i solstolen förut och halvsov så kändes det väldigt väldigt bra.

Den här veckan som kommer ska jag i alla fall försöka ta det lite lugnare. Skulle tippa på att det blir en hel del att göra på jobbet och till helgen hoppas vi på bra väder för då är jag ledig och så kanske det blir en liten båttur. Har inte så många helger som vi kan åka ut eftersom Peter är rätt så uppbokad med jobb hela tiden. Det gäller att passa på för sommaren är kort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback