Brännmärke på rumpan...

...har jag lyckats fått idag. Ja egentligen inte på rumpan utan strax under på båda sidor. Det gör jäkligt ont kan jag lova. Så går det när man ska åka rutschkana med kjol på sig...Skulle nästan tro att det blev bromsspår efter mig. Jag och Lina var på lekparksturné idag i det fina sommarvädret. Vi började uppe i lekparken på Högerud men rutschbaneincidenten inträffade i lekparken vid Tingshuset. Jag visste egentligen redan innan jag svischade ned att det inte skulle gå men men...

Var ute hela förmiddagen och fortsatte till cafét för en glassfika och sedan lånade vi lite nya filmer på bibblan.


Att man aldrig lär sig att solen tar....

Tog en sväng ut till Sellre också för att hälsa på pappsen. Sååå gött att kunna sitta ute och dricka kaffe utan att frysa.


Hade lovat Stefan att grilla så det fick jag hålla....Trodde aldrig han skulle be mig igen med tanke på de förkolnade köttbitar som han fick tugga på ifjol när jag för första gången i mitt liv provade att hantera en grill på egen hand. Idag hade jag dock lärt mig läxan och väntade tålmodigt tills glöden blev den rätta. Resultatet blev också en aningens godare...


Kissekatterna vågade sig ut en runda för första gången och gissa vad roligt de hade! Vildast var förstås Charlie, den lille tussbollen!


En liten tiger på språng i gröngräset....


Övervakning pågår...

Hann faktiskt att titta på säsongsavslutningen av DH också. Spännande, spännande! Nu är alla två serier som jag tittar på slut så nu behöver jag inte titta på TV på hela sommaren....Skönt.

Härligt att Robin Söderling äntligen slog Federer. Vad jag förstod så spelade han väldigt stabilt....Jättekul att vi åtger igen har en världsstjärna inom tennisen!

Nu måste jag göra klart det sista på mitt gympapass som jag ska ha imorgon. C. messade mig igår och hon var tvungen att jobba även denna veckan. Det värsta är att jag har varit väldigt svullen i halsen idag och är jag inte bättre imorgon så går det inte. Jag tränar aldrig mer med svullen hals. Inte efter vad som hände i höstas. Då ställer jag hellre in om jag inte kan fixa en ersättare.

Natti natt....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback