Ljuvliga vår!

Kom inte upp förrän vid tio idag heller. Hade ju tänkt att ställa klockan men jag var så himla sleten och trött igår plus att det blev sent innan jag somnade så jag sket i det.

Orkade inte blogga under Melodifestivalen så jag får väl komma med några kommentarer nu. Hade ju inte hört alla låtarna ordentligt så det var lite spännande faktiskt. Fast man har tyckt att delfinalerna var rätt så kassa så blev det ju en ganska bra final ändå. Tror startfältet var vassare än ifjol faktiskt men lite för mycket sömniga ballader för min del. Fruktade att Timoteij skulle få alltför många röster för sin Kom kom kom-låt men det blev inte så tack och lov. Eller kanske hade det varit bra att skicka dem till Oslo? De utländska jurygrupperna röstade väldigt olika och överraskande många utav dem gillade Andreas Johnson. Nu blev det ju till sist Anna Bergendahl och det är svårt att sia om hur det kommer att gå, men jag gillar både henne och låten. Hon har en grym röst som ger mig gåshud varje gång. Salem al Fakirs låt växer för varje lyssning och jag hejade nog innerst inne på honom. Han är en frisk fläkt. Jag fattade dock aldrig att det var Björn Gustafsson på piano förrän efteråt när jag läste tidningen. Sjukt inhopp!

Som vanligt var pausnumret det roligaste av alltihop. Kul att se alla norska och svenska före detta deltagare sjunga. Saknade dock Jahn Teigen...Lever han förresten???

Ídag har det varit en ganska soft söndag. Jag och Linan har varit ute i omgångar i det härliga vårvädret och hon har provat sin nya cykel. Har hunnit med att städa lite och så också...


Njuter i solen...


Passade på att ta lite bilder på vägen ut te Sellre på eftermiddagen...Här är Sandaholm. Alltid vackert...


Buhu vad mycket snö på en golfbana...


Svensbysjön---


Framme! Här pinar jag folk varje söndag kväll!

Idag var vi bara fyra. Vete katten var alla har tagit vägen? Tråkigt om det droppar folk redan nu när det återstår så länge av terminen...Nåja, vi som var där fick jobba hårt i alla fall. Kändes att jag är lite förkyld för jag var lite seg i kroppen.

Nu får jag ge mig för min sambo kräver att bli killad på ryggen...
 


Kommentarer
Postat av: Mattiasmia

Thanks, keep up the good work.

2011-09-23 @ 11:49:53
URL: http://mattiasmia.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback