Smörgåsar...

...har jag gjort några stycken idag. Närmare bestämt 140 stycken...ja Bittan hjälpte till också förstås. Dessa var  beställda som fika innan modevisningen i aulan ikväll. Kanske inte låter värst men det beror helt på vilka smörgåsar man gör. Vi gjorde nio olika sorter och en del av dem tog en del tid. Faktiskt längre tid än jag trodde så det blev lite stressigt. Började vid halv tolv och var färdig precis vid kvart i fyra när jag var tvungen att hämta Lina på dagis. Sen var det bara att byta om och iväg igen för att brygga kaffe och frakta ned alla grejer från cafét till skolmatsalen.

När vi väl var på plats så blev det lite bråttom igen för de första som skulle ha fika kom redan sex och sen var det full rulle i en timme framöver. Jag kommer troligtvis att ha träningsvärk i tummen efter allt kaffepumpande! Hann inte ens att ta en enda bild av alla smörgåsar som jag hade tänkt...men men...allt gick enligt planerna och vi hoppas att alla var nöjda och glada.

Hade tänkt att kolla på visningen men kände mig helt utpumpad efteråt åkte hem istället. Angelina hade redan somnat så jag fick kolla på Mästrnas Mästare och DH helt ifred. Nu ligger jag här i sängen och är jättetrött och snorig. Har ändå känt mig bättre idag men det märks att man inte är helt 100....

Noterade förut att jag inte äger en enda vårjacka utom skinnjackan...inte bra...

Dagens lyckosammaste ögonblick: Jag hittade ett papper som Peter behövde. Helt otroligt i ett hem där det ligger papper överallt! Hittade det bland Angelinas påskbrev. Trodde knappt att det var sant!

Ångrar lite nu att jag inte gick på showen när jag för en gångs skull hade möjligheten...brukar alltid ha träningspass när modevisningen är....

Är jag bättre imorgon från förkylningen så får det nog blien promenix. Vill verkligen röra på mig nu!

Näe nu ä dä läggedax för imorgon ska jag upp och göra ännu fler smörgåsar...känns inte så lockande just nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback