Jeansen på!


De här Levi´s-jeansen köpte jag för drygt två år sedan när jag var nere på 75 kilo och vände men tyvärr så var de alldeles för små. Idag plockade jag fram dem igen och nu satt de som en smäck! Dock känns det väldigt konstigt med vanliga jeans när man har gått omkring i stretchjeans i tio år....men sköna är de de hederliga gamla 555:orna...


Jag på midsommarafton 2010...


Jag idag...liite skillnad är det allt....


Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Det var verkligen skillnad när man ser det så här. Jag gratulerar till framgången med Din målsättning att gå ner i vikt. Jag tror att Du dessutom har gjort det på ett smart sätt, över tid, och inte så snabb jojobantning som man ibland ser exempel på. Om jag jobbade på Broms skulle jag bli tjock som ett hus, Ni har ju så gott bröd! Jag skulle mumsa och äta hela dagen!

2010-11-13 @ 10:35:20
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Tessan

Tack Inga!

Jag tror också att det här är rätta vägen att gå för jag har verkligen lagt om hela min kost och ändrat mitt ätbeteende. Det här är hållbart känner jag. Det bästa är att även om man fuskar någon enstaka gång så går man bara tillfälligt upp i vikt och det innebär ju att man inte behöver leva hela sitt liv utan sötsaker utan kan göra avsteg någon gång ibland. Passar perfekt för mig. Bantning utan ansträngning...:))

2010-11-13 @ 11:13:07
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback