Straffet...

...för att jag gympade igår lät inte vänta på sig. Vaknade idag med en skalle som kändes som om jag hade dragit i mig ett helrör igår eller något liknande...Huvudvärk som satan så jag till och med mådde illa...tätt i näsan och allmänt yr och pissdålig. Trodde nästan inte att jag skulle kunna gå till jobbet men med en hel del Nezeril och en Ipren i kroppen så kom jag iväg...
Däremot har allt gått som i slow motion för mig hela dagen och när dagen började närma sig sitt slut så var jag helt utmattad. Trots att det var ganska så lugnt på jobbet idag. Usch å fy!
Inte blev det bättre av att Roger messade mig om att han också var sjuk och undrade om jag kunde ta cirkelträningen idag. Det visste jag att jag inte skulle orka så Åsa fick bli en räddande ängel. Vilken tur att vi är tre sådana här gånger!

Orkade fixa lite fiskgratäng till middag och sedan parkerade jag i sängen ett slag och fixade lite julklappar via nätet. Gött att ha några klara i alla fall.
Har även förhört Stefan på Europas länder och huvudstäder. Shit vad mycket lättare det var när en annan gick i skolan! Nu är det ju tredubbelt så många att hålla reda på!

Nu ska jag stupa i säng och läsa lite...Tur att jag är ledig imorgon så kanske jag hinner att vila upp mig lite. Har möte på kvällen men det ska väl gå....Något badhus blir det antagligen inte så jag får väl hitta på något annat roligt med Lina.

Natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback