Återblickar...

..har vi nyss gjort genom att titta på gamla digitalbilder i storfomat på TV:n. Ganska så skojigt men inte så smickrande alla gånger. Konstaterade att i vår familj så är det konstiga miner som gäller. Stefan och Peter är de stora specialisterna på att inte kunna se helt "normala" ut på bilder. De gör 9 gånger av tio någon extremt konstig min. Angelina är inte så långt efter. Nuförtiden ska man vara glad om man fångar henne på bild överhuvudtaget. Hon har tröttnat rejält på att mamma alltid ska fota henne så oftast vänder hon sig bort när kameran eller mobilen åker fram. Jag själv är inte med på så himla många bilder (eftersom jag oftast står bakom kameran) men det räcker mer än väl med de som finns. Peter har en förkärlek att ta kort på mig när jag äter till exempel. Inte så kul kanske.

Kollade på bilderna från Mallorca-resan 2006 när jag var drygt halvvägs in i graviditeten med Lina. Herrejesus så tjock jag var! Hur fan orkade jag gå i fyra månader till med den där magen??? På bilderna ser det ut som om jag ska spricka vilken sekund som helst! Om jag inte missminner mig så vägde jag strax över 80 kilo när jag kom hem. Alltså "bara" cirka fem kilo mer än idag. Hmm...

Nu ska jag tända en miljon värmeljus och sedan ska vi mysa med film (Sherlock Holmes) och lite morötter och gurka med dip.

Brorsan ringde mig förut och berättade att han hade kapat sig en aning i handen i förmiddags när han höll på med brädfodringen. Herregud vad alla i min familj ska stympa sig! Som tur var så kapade han inte av någon nerv utan det var "bara" i muskeln men det är ju ganska illa ändå när det är i högerhanden....usch å fy för alla jävla kapor!
Nåja...tur att inte hela handen rök...

Önskar en trevlig afton till allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback