Tolfte vägningen...

Jag hade ju hoppats och stenhårt trott på att komma under 75 kilo den här veckan men icke....Prick 75,0 kg stannade vågen på. Eller egentligen 75,3 kg men det var innan jag gick på toa...haha...så lite inverkar alltså just nu...
Man kan nog säga att jag har hamnat på en viktplatå. Det går segt segt och då har jag ändå varit ganska så strikt den här veckan förutom igår då vi åt morötter och dip till lördagsmyset.
0,9 kg på tre veckor är inte så bra men å andra sidan minskar jag i omfång plus att jag går NED i vikt och inte upp så jag har egentligen inte rätt att klaga. Den här veckan tog det ytterligare en centimeter runt bröst, under bröst och maggen och det är inte fy skam.

Det var när jag började träna som viktminskningen började att stagnera så jag misstänker att jag har lagt på mig en del muskler de senaste veckorna. Jag har ju tränat minst tre gånger i veckan (oftast fyra eller fem) i över en månad nu och det är ju klart att det också ger resultat för det är inga lugna pass jag kör.

Nu är det nio veckor kvar till julafton och innan dess ska jag se sexan på vågen. Det SKA bara gå!
Eftersom jag inte klarade veckans utmaning så tar jag en tuffare till nästa vecka. 0,5 kg ska väck tills nästa söndag. Bara att gneta på....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback