Mera fritid

Ja idag hade jag laddat för en minst sagt fullspäckad dag. Först jobbet då och här har det varit full rulle kan man säga. De flesta norrmän är ju lediga så det är övervägande kunder från grannlandet dessa dagar före påsk. Då gäller det att hänga med framförallt på smörgåsfronten för norskarna gillar speciellt räkmackor...

Sen var det meningen att jag och Anna skulle på möte nere på skolan men det blev inställt och sen skulle ju jag ha haft spinning som vanligt ikväll. Nu ser det dock lite mörkt ut för spinningen också för det är bara tre anmälda hittills.
Med andra ord blev en hektiskt dag med ens ganska så lugn men jag klagar inte. Jag går mer än gärna hellre ut i solen när jag har slutat arbeta. Det är inte lockande att sätta sig i en mörk träningslokal på en spinningcykel när man kan gå ut i solen på en promenad eller kanske en löprunda. Jag förstår deltagarna för nu är jag ganska så trött på det själv. Missförstå mig inte. När man väl är där så är det lika kul att träna som vanligt men det är att man nästan måste tvinga sig dit som är det trista.

Nu ska jag fortsätta jobba i någon timme till innan jag får njuta av solen :))
Ha en fortsatt fin dag:))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback