Slutet på påsken

Idag tog jag faktiskt en välförtjänt sovmorgon. Det har inte blivit en enda av den varan den här påskhelgen annars. Har känt mig ganska så trött och sleten hela dagen faktiskt så jag antar att det är jobbveckan som kommer efter.
Tog en tur ut till pappa på förmiddagen och fikade och satt i solen och njöt.
Till lunch blev det grillat förstås. 1 kg kött slängde jag på grillen och vi lyckades nästan trycka i oss det mesta. Sen har jag och Lina hoppat lite studsmatta och spelat fotboll. Har även tagit hand om tonvis med ren tvätt och även tvättat smutsig tvätt.
Var väldigt sugen på en golfrunda men eftersom det var fem anmälda till spinningen så kunde jag glömma det. Var väl inte jättesugen på just spinning en sådan här dag men det var ju trots allt sista passet för terminen.

Känns inte så lite surt såhär i efterhand när jag väl kom dit och upptäckte att det bara var två som kom. Attans! Då kunde jag med andra ord ha gått ut på den där golfrundan!
Nu tog orken och lusten slut så nu blir det soffan resten av kvällen. Imorgon är det jobb igen. Har alltid ångest när sådana här helger tar slut. Jobbigt är det. Men men...jag är ledig nästa helg också och det verkar ju som om vädret håller i sig. Då kanske vi kan sjösätta också...härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback