Vad ska man hitta på idag?

Tja...har egentligen inte några särskilda planer denna lediga Valborgsmässoafton förutom att jag har lovat att cykla upp till cafét och ta en fika med Angelina lite senare...
Fint väder är det ju åtminstone så jag skulle tro att jag kommer att spendera den mesta tiden utomhus även om det minst sagt skulle behövas städas här inne också...det får vänta till en regnig dag helt enkelt.

Påsken har jag inte inte fått bort än så det är väl kanske på sin plats att städa undan. Deklarera ska jag också göra. Ovanligt sen med detta iår men det går ju med en knapptryckning nuförtiden så det är väl därför man drar på det...

Träning har det blivit väldigt dåligt med den här veckan (mycket på grund av den fruktansvärda träningsvärken från i tisdags) så en löprunda är nog på sin plats eller kanske ett styrkepass. Känner av ryggen litegrann och det brukar vara ett tecken på att det är dags att köra lite rygg och magövningar åtminstone. Det är nu när instruktörssäsongen är slut som min stora utmaning tar vid. Att ha disciplin att träna på egen hand är inte alltid så enkelt trots att jag älskar det. Det finns så mycket annat som kommer emelllan.

Dessutom så började jag få ont i vänsterörat igår. Kände att det var ömt när jag vaknade och när man trycker bakom örsnibben så låter det helt "geggigt". Det har dock inte runnit ur något men det kanske kommer. Är värre idag. Känner mig inte värst fökyld och jag har ju tagit cortisonnäspray dagligen i tre veckor mot allergin så jag tycker det är lite skumt. Får väl kanske prova med den förhatliga Nezerilen kanske och se om det släpper. Är lite täppt i näsan annars så känner jag mig ok i övrigt. Hade ju mycket öroninflammationer som barn men har bara haft det en gång som vuxen tror jag. Det var nog cirka tio år sedan.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och påbörja dagen. Ha en fin valborg allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback