Kul att det uppmärksammas...

I NWT idag (Tryck på de tomma fälten så kommer en länk upp, jag har lyckats trolla bort dem på något sätt) http://nwt.se/lasarnas/i_fokus/article847874.ece kan man läsa om Inga som skriver bloggen www.inga.blogg.se som jag följer varje dag. Inga uppmärksammas som en av Värmlands bästa lärare och det tror jag säkert är helt sant. Jag har själv inte haft några barn i hennes klass men jag har hört många vittnesmål ifrån andra föräldrar som har varit mycket nöjda med hennes arbete med barnen.
Jag har följt Ingas blogg dagligen i ett par år nu och jag fascineras av att hon som har jobbat i 40 år som lärare fortfarande älskar sitt jobb så passionerat (vilket verkligen lyser igenom i allt hon skriver). Jag gillar också hennes arbetsmetoder och sunda sätt att se på saker och ting plus att hon inte är rädd för att kritisera saker som hon tycker är uppåt väggarna.
Tycker att det är synd att hon nu har slutat som klasslärare för jag hade hoppats på att Angelina en vacker dag skulle hamna hos henne. ...
I vilket fall som helst är det väldigt kul att hennes hårda arbete uppmärksammas för det är inte var dag kan jag tänka mig...


Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Tack snälla Du för goda ord och länk här! Jag blir rörd över att läsa det Du skriver! Det känns lyxigt att ha ett jobb som är roligt att gå till varje dag. Jag har förmånen att få jobba med fantastiska barn och föräldrar samt jättetrevliga kollegor. Silbodalsskolan har gamla slitna lokaler, klasserna är alldeles för stora och ibland räcker inte resurserna till som vi skulle vilja. Men vi som jobbar där gör så gott vi kan med det som står till buds. Jag hoppas och tror att Angelina kommer att trivas hos oss när den dagen kommer. Hon är så välkommen!

2011-02-09 @ 04:36:44
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback