Latemansmat

Idag har jag matmässigt varit en riktig latmask. Skulle ju enligt mitt matschema prova på en smarrig torskrätt idag men hade ingen som helst lust att springa iväg och inhandla ingredienserna på lunchen och dessutom insåg jag att jag troligtvis inte ens skulle hinna innan jag skulle iväg och köra cirkelträningspasset. Det fick därför bli makaroner, köttbullar (inte ens hemlagade) och gräddsås till Peter och Angelina och själv åt jag ägg, hamburgare, bacon toppat med cheddarost. Lagomt snabbt och lagomt gott.

Hela dagen blev lite knasig eftersom jag glömde resterna av den goda lövbiffspannan jag gjorde igår hemma på bänken så till lunch fick det bli kallskuret, räkor, ägg och kesoröra. Inte fy skam det heller.
Imorgon ska jag dock prova att göra LCHF-våfflor för första gången. Hade lite funderingar på var jag skulle få tag på mandelmjöl sådär snabbt inpå men min svägerska upplyste mig om det. I bageriet såklart! Där har vi ju stora säckar...Så långt hade inte jag ens tänkt. Så nu har jag med andra ord alltid tillgång till mandelmjöl lättvindigt...tänk så smidigt!


Kommentarer
Postat av: Pam

Hej! Jag gör ofta LCHF våfflor! Det tar tid men då det blir många har man det i några dagar =) Jag kör dock enligt ett recept utan mandelmjöl med fiberhusk istället, och dem är jättegoda. Jag brukar även ha i lite vaniljarom vilket ger en god smak. Se gärna receptet på min sida!

Kram

2011-02-17 @ 07:59:25
URL: http://candycone.blogg.se/
Postat av: Peter

Jag har fått ett recept som jag har hört är supergott så det ska jag testa först, men jag har det där andra med fiberhusk också så det får bli nästa gång. Ja vaniljpulver är verkligen kanon att ha i som smaksättare. Måste man nästan för annars smakar det i princip ingenting. Gjorde pannkakorna utan den första gången så jag vet...

2011-02-17 @ 09:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback