"Lediga" tisdagar...

Som jag har nämnt många gånger förr så är min lediga tisdag oftast allt annat än just ledig. Det är tusen saker som ska fixas som jag på något vis har hamnat efter med och idag var inget undantag direkt. Önskade en sovmorgon. Vaknade faktiskt av mig själv klockan åtta så det var väl helt ok. Huvudsaken var att inte behöva ställa klockan som alla andra dagar. Jag och Lina låg dock kvar och gosade i sängen i alla fall till nio.
Sen var det dags att ställa sig på vågen och det gick ju bra som jag redan har redogjort i tidigare inlägg. Skickade ett mejl till Emelie och redovisade hur mycket jag hade gått ned den senaste månaden (Emelie för statistik över alla deltagare i vår LCHF-grupp) och häpnade faktiskt när jag fick se att det var 3,8 kg. Det är ju faktiskt riktigt bra ju!

Efter frukost så satte jag fart att fixa aktivitetsbidragansökan och LOK-stödsansökan för våra barngrupper i föreningen. Båda skulle vara inne idag. Alltid i sista minuten men det blir i alla fall gjort. Det kan jag vara nöjd över.
Sen packade jag in kläderna som jag hade sålt på Tradera plus att jag tog nya foton på nästa omgång som jag ska försöka lägga ut imorgon.

Sen blev det den sedvanliga turen upp till Årjäng med lite fika på cafét (unnade mig en mörk chokladtryffel), lämnade ansökan på kommunen och inhandlade sedan lite matvaror.

Lövbiffspannan blev god men jag kunde ha kryddat den lite mer...

På eftermiddagen åkte vi som vanligt till badhuset (lite tidigare idag) och det var faktiskt ganska varmt i vattnet idag kändes det som....gött!

Kvällen avslutades med styrelsemöte på cafét och det blev ett ganska så konstruktivt möte med många idéer om hur vi ska fortsätta att utveckla föreningen för att få ännu mer medlemmar. Vi har vänt en ganska tråkig trend och nu gäller det att få in nya spännande pass i fortsättningen. Förhoppningsvis ska vi få till en inspirationsdag på KMTI i Karlstad inom en snar framtid så vi kan prova lite olika nya pass innan vi bestämmer oss för vad vi ska satsa på. Har lite idéer som jag gärna vill utveckla.
Imorgon ska jag återvända till cirkelträningen för första gången på flera veckor...men först lite jobb...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback