Trettionde vägningen

Trettio veckor med LCHF har nu gått och idag, äntligen, passerade jag minus 20 kilo!!! Finns inte ord för hur glad jag är!!! Det är en magisk gräns som nu är passerad. När jag vägde in mig på 87,7 kilo den 1:a augusti 2010 trodde jag aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle stå här knappt ett halvår senare och nästan vara tillbaka till matchvikt igen. Varför skulle lchf funka när jag inte klarade av att hålla en endaste av alla andra möjliga viktnedgångsvarianter jag hade provat?

Som jag har sagt så många gånger förut så passar LCHF mig som handen i handsken helt enkelt. Jag förstår att inte alla pallar att äta den här kosten (och speciellt inte alla ägg och bacon) och jag tror inte heller att alla BEHÖVER att äta såhär, men för mig är det helt enkelt perfekt. Däremot är jag helt säker på att alla skulle må mycket bättre av att dra ned sitt kolhydratsintag men det är ju inget revolutionerande.

Nåja...slutpladdrat och över till resultatet.

Vikt idag: 67,4 kilo  - 0,5 kg sedan förra veckan
Totalt: - 20,3 kg
Kvar tills slutmål: -7,4 kg

Har även mätt mig idag...Jämför med förra mätningen för två veckor sedan...

Bröst:          94 cm  - 1 cm  Tot: 16 cm
Under bröst: 85 cm  lika      Tot: 12 cm
Midja:          77 cm  - 1 cm  Tot: 15 cm
Mage:          85 cm  - 2 cm  Tot: 20 cm
Rumpa:        94 cm  lika      Tot: 16 cm
Lår:            55,5 cm -0,5 cm Tot; 7,5 cm

Japp även på denna fronten hade det hänt en hel del men det vet jag i regel redan innan jag mäter mig. Har märkt att magen har blivit avsevärt plattare och det var på tiden att det hände någonting där också. Tycker mest att det är rumpan som har minskat den senaste tiden.
Tror att alla coreövningar också har börjat sätta sina spår för jag har helt plötsligt fått en midja och är inte längre fyrkantig. Sånt tycker jag om...

Nu är det ju dags att sätt upp ett nytt delmål. Hmmm...65 kg om en månad. Inte helt orealistiskt....

Kommentarer
Postat av: Mamma

GRATTIS älskade unge. Du är värd det. Vet hur det känns och det är underbart. Håller med dig att jag har aldrig käkat så mycket gott någon gång under alla bantningskurer jag provat genom livet. Samt det bästa av allt, magen mår toppen. Du vet ju hur jag brukar vara STOR KRAM

2011-02-22 @ 10:19:50
Postat av: Åse

Grattis! Det måste kännas UNDERBART! Hur lång är du?

2011-02-22 @ 12:12:06
Postat av: Tessan

Tack mamsen:))) älskar dej!!

Åse: jag är 161 cm

2011-02-22 @ 14:59:48
URL: http://flowerroad.blogg.se/
Postat av: Åse

Då är vi nästan lika långa, jag är 158 öh. Och väger som du gjorde när du startade. Problemet för mig är att jag startade i april. Inte förra året, utan förrförra året! Dvs 2009. Och INGET har hänt. Det är så trist att klockorna stannar :(

Nu har det visat sig att jag har Hypotyreos (låg ämnesomsättning) o jag måste medicinera. Och det sista som kommer att hända, efter att medicinen hjälper, är att jag kanske går ner i vikt. Det kan ta flera år till! Fy och Usch! Men jag fortsätter med LCHF för jag tror det är det rätta, och för att jag ändå mår bra av den.

Tack för en trevlig blogg. Jag har läst en del trots att jag inte kommenterat tidigare.

2011-02-22 @ 16:27:38
Postat av: Tessan

Usch låter inget vidare Åse men ändå bra att du har fått reda på vad som är fel. Kämpa på bara, lchf är ju så mycket mer än bara viktnedgång:))

2011-02-22 @ 18:46:00
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback