Monday morning...

...och jag är uppe i god tid idag också och väntar på att mitt kaffe ska bli klart. Idag blir det jobb och ikväll premiär för nya cirkelpasset. Tjihooo! Är så otroligt kul att köra igång igen!
Igår hade jag gympa ute i Svensbyn och vi var ganska många faktiskt. Det funkade bra tyckte jag för att vara första gången och det är alltid inspirerande med ny musik och nya moves. Får dock byta ut en snurr tills nästa gång för jag fixade inte riktigt den...blev helt yr i bollen och det är ju inte helt ok...Nu kan det ju bero på att fläktarna var avstängda och då blir det inte så bra luft i salen. Dumt av mig att inte öppna dörrarna för sen blev jag riktigt dålig när jag kom hem. Bihålorna tätnade igen ordentligt och jag fick spränghuvudvärk och mådde illa. Det är likadant varenda gång när fläkten är avstängd. Som tur är så är den oftast på.
Det blev med andra ord en tidig kväll för mig och det är därför jag orkar vara uppe i tid...hehe...
Annars så var passet ganska så intensivt med lite genomgående högre tempo än det förra och det märktes (inte bara för att vi har haft uppehåll). Jag hade lagt upp passet lite annorlunda och lagt på en konditionslåt och vips så blev det lite mera flyt i det hela....

Ska bli intressant att se hur cirkelträningen fungerar ikväll. Har lite smågrejer kvar att fixa men det hinner jag nog i eftermiddag...

Nu blir det kaffe och sen iväg till jobbet. Får se hur lätt det blir att väcka Angelina. Hon är ju inte dagisvan nu så i onsdags när hon skulle iväg var det en hel del gnäll. Dock så verkar det som Bricanylen fungerar och hon har inte hostat på hela natten vad jag har hört i alla fall...Förhoppningsvis gör det henne piggare även under dagen. Hon tar två doser per dag.

Nu luktar det väääldigt gott ifrån köket....dags för kaffe...

Ha en bra dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback