Nya LCHF-kompisar!

Jag har med jämna mellanrum varit inne och kollat en blogg som heter "Liv utan socker" för Emelie (tjejen som har den bloggen), lägger ut så himla bra recept. När jag såg att hon skrev att hon var omotiverad och ville ha en "peppkompis" så nappade jag direkt. Tydligen så var det flera som ville hänga på så nu har Emelie fixat en Facebookgrupp där vi är flera som äter LCHF som kan diskutera och peppa varandra. Skitkul! Alltid bra att utbyta tips och idéer.
Det blir fler och fler som hänger på tåget och jag har både fått mejl och SMS med frågor om hur man gör och vad man äter och så vidare...jag ska försöka länka till fler bra bloggar som berör LCHF tänkte jag.

Måste bara berätta om den superstarka pajen jag gjorde igår....
Hade tappat bort receptet till den tacopajen jag brukar göra och kunde inte hitta det på nätet heller. Tänkte att det finns miljoner sätt att göra tacopaj så kul att prova något annat. Därför valde jag den här från Arla-sidan:



Missförstå mig inte...den var verkligen supergod men SÅ IN I HELVETE STARK att Peter (som har en ganska känslig mage efter maginfluensan plus ett förkylningssår i gommen) knappt fick i sig en bit stackarn...Jag åt ganska så mycket och tungan nästan krullade sig i munnen....Halleluja! Hade använt Jalepeno hot och det blev nog alldeles för mycket helt enkelt. Nästa gång så får det bara bli en fjärdedel eller något så blir det nog mer lagom...hehe...Nu ska tilläggas att jag INTE åt botten för då hade det ju inte varit speciellt LCHF...


Kommentarer
Postat av: Ellen - ellastankar.blogg.se

Ja visst är det skoj med en LCHF-grupp :)

2011-01-09 @ 19:43:21
URL: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback