Tjugofemte vägningen...

Officiell vägardag idag (jag väger mig ju varje dag men det är tisdagar som gäller) och det var inte helt roligt imorse. Vågen visade nämligen ÖVER sjuttio igen, mer exakt 70,1 kg. Jag som var så glad att jag var under sjuttio...Fram tills igår vägde jag 69,3 men nu när det är vägardag så hoppade vikten upp. Typiskt!!
Vet inte riktigt varför men det kanske berodde på att jag åt ganska mycket sent igår och det gör jag sällan. Eller också så är det lördagens chokladätande som sätter sina spår. Inte vet jag. Hoppas bara att det är tillfälligt.
Kan ju inte vara helt missnöjd ändå för jag har med andra ord tappat 1,6 kilo den senaste veckan och det är en ganska så bra minskning.
Nu blir det att sträva ner till 69 kilo nästa vecka. Ska köra cirkelträning onsdag, spinning på lördag och gympa på söndag så jag hoppas att träningen hjälper mig lite på traven.

Har förövrigt fått roliga besked från många bekanta som har börjat nyligen på LCHF och de bara rasar i vikt och är lika förundrade som jag var i augusti över hur bra det fungerar. Skitkul!!!

 

Jag idag...sorry för den ovårdade, osminkade stilen...

Jag första augusti 2010

Visst fan funkar det!


 


Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Jisses! Vilken SKILLNAD!

2011-01-19 @ 12:10:23
URL: http://jolinsinredning.blogspot.com
Postat av: Tessan

Japp en aning...har dock inte så många "tjockisbilder". Har väl hållt mig undan...hehe

2011-01-19 @ 17:03:30
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback