Tjugofjärde veckan...

Nu har det gått en vecka och en dag sedan jag gjorde omstart med LCHF-maten och dags för vägning. Har lagt den på tisdagar nu eftersom det är lättare att komma ihåg när man är ledig. Hade ju hoppats att all julmatsvikt skulle vara borta men så var inte fallet. Kanske lite mycket begärt att allt ska försvinna på en ynka vecka...
Jag KÄNNER mig i alla fall betydligt slankare än för en vecka sedan med tanke på att den där uppblåsta putmagen är borta.
Nåja idag blev vikten i alla fall 71,7 kg, vilket innebär att jag har skalat bort 0,7 kilo sedan förra veckan. Ska man vara negativ så väger jag ungefär samma som jag gjorde i mitten av november, vilket innebär att jag har slarvat bort två månaders viktminskning men så vägrar jag att tänka. Nu ska jag se framåt istället och peppa mig själv med att kolla måttbandet och se hur mycket det skiljer från när jag började fram tills nu.

Bröst idag: 95 cm                Bröst start:110 cm           Minskning: 15 cm
Under bröst idag: 86 cm       Under bröst start: 97 cm  Minskning:11 cm
Midja idag: 79 cm                Midja start: 92 cm            Minskning:13 cm
Mage idag: 87 cm                Mage start: 105 cm          Minskning: 18 cm
Rumpa idag: 97 cm             Rumpa start: 109 cm        Minskning: 12 cm
Lår idag:56 cm                   Lår start: 63 cm                Minskning: 7 cm
Total viktminskning:16 kilo

Sådär ja. Inte illa alls! And that´s why I love this diet! Kollade även på måtten från november när jag vägde lika som jag gör nu och även där är det skillnad med mellan 1-3 cm på alla punkter. Med andra ord gör träningen sitt till också genom att ge mig en fastare kropp. Härligt!

Nu ska jag fortsätta på det inslagna spåret och nästa vecka ska jag vara tillbaka på noll igen, det vill säga 70,8 kilo så jag ka ta ett nytt kämpatag mot under 70 sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback