Vissa dagar är värre än andra...

Idag har hag verkligen varit sugen. Sådär riktigt sugen på sött. Sällan jag är det nuförtiden men ibland så händer det...Antagligen har jag fått i mig något som triggar sötsuget och då är det bara en sak som gäller...stå emot och skärpa till sig i fortsättningen...

Jag har inte riktigt klarat mig undan idag för jag plockade till mig en Remi med hallonsmak som oturligt nog låg i skåpet i väntan på att middagen var klar. Onödigt.

Idag gjorde jag i vilket fall som helst en kebabgryta som Lotta tipsade mig om. Hyfsat LCHF-vänligt om man bortser ifrån majsen. Jag var dum nog att hälla i den och tro att jag kunde pilla bort dem men det blev så mycket att jag inte ens orkade försöka. De åkte med i alla fall så där fick jag i mig en hel del onödiga kolisar.
Grytan var helt ok som vardagsmat men inget hallelujamoment. Tyckte att smaken av krossade tomater tog över för mycket och då hällde jag ändå i grädde och massa kryddor.

Nu får jag ta nya tag imorgon och fettboosta så att man slipper att falla för frestelserna. Det är så skönt när man slipper att vara det minsta sugen. När man inte ens tänker tanken att det vore gott med något sött.

Handlade faktiskt lite grejer på LCHF-butiken förut för första gången. Vaniljpulvret som jag fick av Andréa är slut och det finns inte att få tag på i Årjäng så det köpte jag. Måste ha det till pannkakorna om inte annat. Köpte även D-vitamintillskott med fiskleverolja så jag antar att det även är Omega 3 i dem. Kan behövas nu när man knappt får solljus över huvud taget. Inte för att jag är värst trött och hängig men det är nog inte så dumt att ta dem ändå för att ladda depåerna. Nästan alla nordbor behöver tillskott av D-vitamin under vinterhalvåret.
Till sist så införskaffade jag äntligen Matrevolutionen. Känns som om halva Sverige redan har läst den men inte jag. Nu ska det bli ändring på det i alla fall. Längtar tills den dimper ned. Då blir det sträckläsning misstänker jag.

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag har också beställt boken i dag =) Kunde inte låta bli. D-vitaminerna slinker ner här med, och likaså omega 3. Det där med krossade tomater och majs, är inte en bra kombo, har jag också märkt. Blandar inte de två längre. Utan väljer det ena, beroende på hur mycket kollisar jag fått i mej annars under dan. Så ibland får jag käka majs =)

2011-01-26 @ 22:43:34
URL: http://znack.se
Postat av: Tessan

Jag undviker alltid majs i princip och krossade tomater tycker jag egentligen bara om i köttfärssås...

2011-01-26 @ 23:11:40
URL: http://flowerroad.blogg.se/
Postat av: Nina

Känner igen det där med sötsuget. Följde till stor del GI medan jag bantade bort de första 15 kilona, men nu när jag går på gym och tränar har jag svårt att hitta rätt i kosten. Konstant hungrig och väldigt sötsugen. Kanske borde prova LCHF istället ett tag. Får prova några av dina recept :-)

2011-01-27 @ 07:55:07
Postat av: Tessan

Gör det Nina! Tror att om man är väldigt kolhydratskänslig så funkar inte GI. Mitt råd innan du börjar på LCHF är: läs på allt du kommer över. Kolla speciellt in www.kostdoktorn.se för det tycker jag är den bästa sidan för LCHF-nybörjare.

2011-01-27 @ 08:07:50
URL: http://flowerroad.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vissa dagar är såna bara...urk. Fint det blev med "nya" bloggen!=) Jag ska också inhandla Matrevolutionen så snart jag kan, har köpt skolböcker nu så det får nog vänta lite, hihi!



Ha en bra dag!



Kram Åsa

2011-01-27 @ 09:25:56
URL: http://www.mittlchf.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback