Trotsar vädret

Idag fick jag äntligen en skön sovmorgon! Både jag och Lina sov nästan till halv tio. Lite lagom sådär. Lika förkyld och snorig som förut är jag dock fortfarande. Verkar inte som om det vill släppa. Är jag inte bättre efter helgen så ringer jag till sjukhuset för jag misstänker att jag i alla fall behöver Rinexin eller något. Allehanda nässprayer hjälper ju inte och det känns som om jag bara blir mer och mer tät i bihålorna. Trycker och spränger ut mot öronen nästan hela tiden. Så nu har jag klagat färdigt på detta!



Ikväll skulle jag egentligen ha varit på Olssons Brygga och käkat god mat och sen lyssnat på Jay Smith men jag gjorde något jag sällan brukar göra. Jag bangade ur...Inte likt mig men jag hade verkligen NOLL lust. Jag är sliten, trött och jävligt förkyld och jag kände att jag bara behövde ta det piano den här helgen.

Istället så ska vi trotsa det här trista jäkla regnvädret och ta en tur ut med Millan istället. Yr.no har lovat bättring framåt eftermiddagen. Inte så hemskt varmt kanske men det känns som om man ska sitta och vänta på det perfekta vädret så får man vänta...Vi har både kapell och värmare i båten så vi överlever ju...Mycket bättre än att sitta här hemma och häcka i alla fall.

Apropå vädret så var det ju helt bedrövligt igår morse och då fick jag och Lina kasta oss iväg till Abeko för att köpa ny utrustning till Lina. Hon har ju dragit iväg så in i baljan på längden så galonisarna var alldeles för korta. Trodde att de öppnade sju men nuförtiden är det tydligen tio som gäller. Som tur var så fick Åsa syn på oss och kom och öppnade så vi kunde handla ändå. Tack snälla Åsa! Tycker att det är så himla smidigt att ha Abeko så nära inpå när det krisar. Många gånger man i panik har åkt ut dit när vädergudarna inte är nådiga:))

Här är en till som väntar på solen....

På jobbet igår var det som väntat helvetiskt mycket att göra. Det är alltid såhär veckan innan sommarjobbarna kommer men det är ok. Jag har ju bara knappt två jobbveckor kvar så jag ska inte klaga...



Igår kväll så infriade jag mitt löfte till Stefan och vi beställde lite kläder och skor på Junkyard. Där har vi en till som har dragit iväg enormt på längden (skulle tippa på att han snart är 1.80) så han behöver verkligen ny outfit. Junkyard är bra tycker jag. Visst är det lite dyra grejer men håller de för Stefan så håller de för vem som helst. Tror med andra ord att det lönar sig att köpa märkeskläder till honom. Trots allt så stämmer oftast uttrycket att "du får vad du betalar för".
Stefan har alltid varit intresserad av kläder och vet precis vad han gillar och inte gillar, vilket kan vara på gott och ont ibland för det kan ta lite tid att välja...Kommer till exempel ihåg för något år sedan när jag var på Stadium och skulle köpa vinterjacka till honom när han inte var med. Jag fotade nog varenda jävla jacka som fanns och MMS:ade honom men ingenting dög....till slut blev det en Everestjacka och den hade han i max två veckor och sen var den borta....men jag tycker i alla fall att det är kul att han bryr sig.

Lina gillar också det där med kläder och har en bra känsla för vad som passar ihop och inte...Det började en gång när hon hade satt på sig några plagg i tusen olika färger och jag kände att DÄR gick min gräns för vad som var ok. Jag fick på ett lite finkänsligt sätt förklara att vissa färger och mönster passar ihop och andra inte...detta var ett bra tag sedan och jag trodde inte att hon skulle förstå men där tog jag fel. Tror knappt att Lina har gjort en "missmatch" sen den dagen och hon har klätt på sig själv i nästan två år nu. Jag fick faktiskt skäll av henne häromdagen för att hon ansåg att jag hade plockat fram ett par tights som inte matchade T-shirten...haha...



Jag och skruttan


Nej nu ska jag dricka lite mera kaffe och sen får jag komma igång på riktigt med den här lediga dagen. Ska ta en sväng upp till Årjäng för att uträtta lite ärenden och sen får det bli sjön...
Trevlig pingsthelg till er alla!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback