Hög på endorfiner


Såhär glad var jag igår kväll (osminkad, svettig och stygg men ändå GLAD)

Anledningen? Jag hade tränat spinning.
Igår hade jag fullsmäckat pass och det var så jäklans roligt! Två av mina instruktörskollegor dök upp och sådant gör mig väldigt nervös...usch och fy...men det är bara att köra på!
Höjde tempot en aning igår och det blev faktiskt lite mera flyt i det hela tyckte jag. Tyvärr så hade jag glömt att ta nässpray så jag hade ganska så stora problem med andningen där ett tag, men det gick ganska bra ändå. Jag var ordentligt taggad eftersom jag inte hade tränat på en hel vecka på grund av att Lina har varit sjuk och jag själv inte har känt mig helt 100. Därför har humöret varit därefter också. Har känt mig deppad och sur mest hela tiden. Sen går man iväg i en och en halv timme och så är man strålande glad igen.
Jag har sagt det förut och säger det igen. Utan träning så skulle jag troligtvis klappa igen helt under vinterhalvåret. Träningen är min terapi helt enkelt.

Fick både ros och en en hel del bra konstruktiva tips från de andra instruktörerna efter passet. Tycker jag är skitbra eftersom jag ju inte har gått på någon kurs och är ny när det gäller detta med spinning. Måste försöka att gå på deras pass för att få fler idéer och mer lärdom om tekniska aspekter. Nästa vecka blir det nytt pass och då har jag en liten överraskning i beredskap...


Kommentarer
Postat av: Åsa

Härligt!!=) Det är en skön känsla efteråt!

2011-03-01 @ 22:28:14
URL: http://www.mittlchf.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback