Ett jäkla surande...

Vissa dagar verkar det som om man hamnar i ett slags negativ skotteld från alla håll. Då hjälper det inte att man själv kanske är på gott humör ifrån början kan jag lova. När det klagas och gnälls (oftast över totala trivialiteter) från höger och vänster då pallar jag inte att hålla frustrationen stången. Är det något som jag verkligen avskyr så är det just gnäll över oväsentligheter. Klagande för klagandets skull. Jag är lite allergisk mot sånt tror jag. Är det det urusla vädret som påverkar människor? Så brukar det vara under regnperioder på sommaren till exempel. Då är det väldigt ofta att människor försöker att ta ut sina krossade och bortregnande semesterdrömmar på andra.

Idag klarade jag att hålla mig hyfsat sansad ända tills droppen kom när jag under min lunchrast stod i kassan på Coop och betalade. Min gamla kollega satt där och vi småpratade lite medan jag betalade. OBS! Jag hade faktiskt inte ens fått tillbaka växeln när en man bakom mig börjar hojta på norska att jag nog minsann borde skynda mig. Jag vände mig häpet om och trodde att han skämtade med mig. Men icke. Jag blev tvärförbannad och sa ganska så spydigt till honom att det verkligen inte är nyttigt att ha så jäkla bråttom. Han förklarade att han var tvungen att vara i Oslo den och den tiden och jag svarade: - Och jag har en halvtimmes lunchrast från mitt jobb så jag har ganska så bråttom själv men jag stressar inte upp mig till max i alla fall. Då blev han i alla fall tyst. Jesus!!!

Sen blev i alla fall dagen betydligt mera positiv tack och lov. Jag fick en fin lön bland annat på grund av både många timmar och löneförhöjning! Sånt gillas och är mer än välkommet:))

Eftersom det blåste som hell och jag fortfarande inte känner mig helt pigg från förkylningen så struntade vi i Spring Väst även denna tisdag och jag överraskade min dotter med att vi skulle gå till badhuset istället. Gissa om hon blev glad!? Hon har tjatat om badhuset i hur många veckor som helst men jag har inte den minsta lust att gå dit så länge man kan vara ute, men idag passade det fint.

Lilla damen Angelina hoppade minsann från trampolinen idag för första gången. Hon var så himla söt för jag såg att hon så gärna ville våga men hon kröp ut på trampolinen först och spanade ner innan hon ändrade sig och kröp tillbaka...Sen när hon kom ner i vattnet och tittade upp på trampolinen så upptäckte hon ju att det inte var så högt ändå och på tredje försöket så fixade hon det lätt som en plätt. Jag hann inte ens räkna till tre.

Efter en timme var jag genomfrusen och jag passade på att breda ut mig och softa extra länge i bastun eftersom vi var helt ensamma. Då gjorde det inget att Lina sprang in och ut heller...Ojojjoj vad det är skönt att basta och bli så varm att man blir alldeles flammig efteråt. Tror jag var inne i över tjugo minuter och det var alldeles alldeles underbart....Tycker att jag fryser för jämnan nuförtiden så att bli riktigt varm är inte att underskatta.

Kvällen har tillbringats med att se ett avsnitt av DH och färdigställande och genomgång av sommargympapasset. Imorgon kväll kör vi! Det blir väl som vanligt lite hoppsanhejsan den första gången men det går ändå på något knasigt sätt. Jag var däremot uppe på dansbanan förut och rekade och jag måste ta med en kvast och åka dit i tid innan för att sopa för det var grus, sand och kvistar överallt...

Nu är jag i vilket fall som helst ganska så trött så nu blir det att hänga en tvätt och stupa i säng.
Natti


Kommentarer
Postat av: Åsa

Surmuppar kan dra nåt gammalt över sig! Trist är vad det är!



Kram på dig!

2011-05-25 @ 17:24:21
URL: http://www.poppikock.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback