Mors Dag på söndag

Eftersom blogg.se tydligen strular så får jag försöka lägga ut detta inlägg på min blogg istället för på caféts. Skrev detta inlägg igår kväll och det har fortfarande inte publicerats...hmmm...

Nu har vi varit bedrövligt dåliga på att uppdatera vår blogg den senaste tiden! Vi erkänner och lovar skärpning. Det är svårt att hinna med att skriva inlägga under arbetsdagen så nu ska jag försöka blogga lite hemifrån också så kanske det blir lite bättre ordning på det hela.

Nu på söndag är det dags att fira lilla mamsen igen. Mors Dag helt enkelt. Under veckan kommer vi att tipsa er lite om vad vi har att erbjuda ur vårt sortiment som kanske skulle passa till en trevlig fika under söndagen.
Vill påminna om att vi inte har öppet på söndag så vill ni beställa så är det lördag 28/5 och avhämtning senast kl.15.00 som gäller! Om ni vet att ni ska ha en tårta så är det väldigt bra om ni beställer i förväg för det underlättar för både er och oss. Ni får det ni vill ha och vi får lättare att planera arbetet.

Dagens tips inför Mors Dag:
Bildtårta med Mors Dagsbild, eget foto eller varför inte en teckning som barnen har ritat? Det är bara fantasin som sätter stopp...Tårtorna är 12-15 bitar och finns med opera eller prinsesstårtesmak och är överdragna med marsipan såklart. Bästa bildkvalité får man om man mejlar digital bild och detta gör man till [email protected] eller till [email protected] . Har man en teckning eller vanlig fotokopia så går det bra att lämna in på cafét så scannar vi in detta i datorn. Bilderna vill vi ha senast fredag 27/5 före kl.15.00.

Här är de färdiga bilder som kan pryda tårtan om ni vill...













Bildtårtorna kostar: 350:-

Imorgon återkommer jag med mera tips!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback