När blir det varmt?

Såg ju så lovande ut med strålande solsken imorse men det var inte speciellt långvarigt. Regn, rusk och kallt även idag. Suck! Hade tänkt att äntligen komma med på onsdagsgolfen idag men det gick fetbort. Istället har jag ägnat eftermiddagen åt att laga mat, dammsuga hela huset, tvätta och få undan lite pappersarbete som jag har ignorerat alldeles för länge... Känns konstigt för mig att vara hemma så här två eftermiddagar på rad. Inte så vanligt förekommande och helt plötsligt så hinner man få undan lite här hemma också :)) Ganska så skönt faktiskt.

Har blivit urdåligt med träning den här veckan men jag har som sagt inte känt mig helt pigg. Lite snorig och det river lite i halsen så det är nog bara bra att ta det lite lugnt några dagar. Den här veckan jobbar jag dessutom måndag till och med lördag så man behöver lite extra kraft.

Hoppas att det fina vädret anländer någon gång för nu är man lite sugen på att få komma ut med båten. Allt är liksom klappat och klart nu när Peter äntligen har fått värmaren också. Till lördagen får det nog bli en tur om solen håller sig framme...

Näe dags att få Linan i säng och sen ska det nog bli en tidig kväll för omväxlings skull för mig med...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback