Resultat

Imorse var det då dags för veckovägningen (jag väger mig i och för sig varenda dag för jag tycker att det sporrar mig mera då) och jag måste säga att det har gått över förväntan. Minus 3,6 kilo på en vecka! Hade räknat med kanske max två. Härligt!
Skulle tippa på att nästa vecka har jag kanske gått ned 1kg eller möjligtvis 1,5 om jag fortsätter att köra på samma linje. Alltså att vara näst intill benhård. Ska om det finns möjlighet försöka röra lite mer på mig men då måste både jag och Lina bli helt friska först.
När jag väljer mat i affären så går jag efter tumregeln att ingenting får innehålla mer än 5% kolhydrater men jag har faktiskt ätit saker med 6 och 7% också...bara det inte blir alltför mycket över gränsen så får det gå. Det är nämligen inte helt lätt att hitta produkter som innehåller mindre kolhydrater än så. Kan säga att krossade tomater innehåller 7%. Då fattar ni hur illa det är...Det som irriterar mig mest är att saker som inte behöver innehålla socker gör det ändå....man får använda fantasin helt enkelt och blanda lite hej vilt av det man tycker om.

Idag blev det resterna av tacoköttfärsen till middag. Jag HATAR att slänga mat och eftersom jag inte äter så stora portioner så blir det ju alltid litegrann över men det är ju lättvindigt och bra. Man kan ju alltid variera tillbehören...

Har inte mätt mig än (det tänkte jag spara till nästa vecka) men visst känns det att det har försvunnit litegrann runt midjan och det är ju mestadels där jag vill bli av med fett. När jag kör igång med träningen så brukar rumpan och benen bli ganska respektabla efter några veckor men det där magfettet sitter där det sitter.
För ett tag sedan så tittade jag på bilder från vår Mallorca-resa som vi gjorde 2004 och där var jag väldigt smal men mage hade jag i alla fall så frågan är om jag någonsin blir av med den...Jaja det går ingen nöd på mig i alla fall. Jag äter gott. Jag har klarat mig över första helgen utan att käka det minsta onyttigt. Jag är i princip aldrig hungrig så jag ska inte klaga alls efter denna första vecka. Det är faktiskt helt sjukt egentligen...

Nu ska jag snart fixa lite kvällsmat. Hamburgare med smält ost och texmex-dressing får det nog bli...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0