Lyfta tyngder är skitkul...

...tycker jag...

Nu när jag leder pump-pass igen så inser jag hur mycket jag har saknat det. Förr om åren när jag inte var instruktör själv så gick jag på minst två pump-pass i veckan och varvade det med box och lite spinning. Jag var ganska så vältränad på den tiden, men det är typ 7-8 år sedan.
Vissa fnyser ut pump som träning och påstår att det inte ger något som helst resultat men det skriver jag definitivt inte under på. Du får knappast några stora muskler men du tajtar till kroppen ganska så bra om du gör det regelbundet. Egentligen är det en ganska enformig träningsform men har man bara jäkligt bra musik så tänker man inte på det. Det är så gött när svetten börjar lacka och du kämpar och kämpar för att orka hela låten ut. Sedan den där känslan efteråt när hela kroppen känns som om den är överkörd av ett tåg....Härligt!

Jag gillar fria vikter väldigt mycket också faktiskt. Du kan använda dem till så himla många olika övningar och variationer. När jag, Åsa och Roger skulle öva in cirkelträningspasset för några veckor sedan så hade jag inte hållt i en hantel på över en månad och det var en fröjd när man äntligen fick lyfta lite. Jag är lite kär i hantlar tror jag. Knäppt men sant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0