Sjunde vägningen

Den här veckan hade jag inte räknat med någon viktnedgång med tanke på mâtenshelg och födelsedagskalas men jag klarade ändå till min förvåning att kapa 0,7 kg. Inte illa! Misstänker dock att jag kommer att öka på lite imorgon efter helgens utsvävningar.
Igår bestämde jag mig för att kolhydratgrunda innan jag gick på party. Först käkade jag två bitar av mammas "kake". Första smörgåsen på 7 veckor! Det var gött...sen åkte det ned: en snickerskaka, lite marknadsgodis, tre krokofanter, några chips och en Hawaii-pizza när jag gick hem. Det var värt det! Jag drack Absolut Päron med 7up light samt lite lite limeextrakt så det ger inte alltför mycket kolhydrater det. Dessutom så drack jag inte värst mycket och jag mådde bra hela kvällen och till ochg med idag...Perfekt!

Har ätit väldigt mycket kålsoppa hela helgen men ikväll var jag för trött för att göra mat när jag kom hem så det blev faktiskt en Hawaii-pizza på kvällen. Gött men imorgon är det tillbaka till det normala igen och då äntligen börjar träningen också!!!

När det gäller måtten så hade jag minskat ungefär 1 centimeter rakt igenom så jag är återigen mer än nöjd...

Målet för nästa vecka är 0,5 kilo. Det bör jag klara tycker jag...nu får det bli en strikt vecka helt enkelt...


Kommentarer
Postat av: Bettan

Det är bara till att gratulera att du klarade helgens utsvävningar utan "viktkonsekvenser". Tror det är bra att unna sig lite ibland för att inte tappa sugen! Bara man kommer "back on track" igen sen!

2010-09-20 @ 09:54:27
URL: http://bergerud.blogg.se/
Postat av: Tessan

Ångrar dock liiite att jag inte åt en cocosbulle också. Det är ju sååå gott!

2010-09-20 @ 21:48:25
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0