Dax att blogga igen...

Gud va trist det har varit nu när jag inte har junnat blogga på ett tag! Under helgen hann jag inte och sen höll de ju på med någon flytt så det har inte gått att blogga. Konstigt att det fort blir en sådan vana...
I alla fall så har jag inte riktigt tid för så mycket nu heller, ska iväg snart och köra cirkelträning, men ikväll får det nog bli ett lite längre inlägg.
Just nu så har jag världens bästa barnvakt här, Mikaela, så jag har det lugnt och skönt...

Soligt, härligt vårväder ute och jag är vrålförkyld (eller allergisk?) och hostar, nyser och snorar om vartannat. Ska gå och skaffa mig lite allergi-nässprej och se om det hjälper....Har inte tid att bli sjuk den här veckan eftersom jag har träningspass tisdag, onsdag och torsdag den här veckan.

Angelina är i alla fall piggare idag. Igår sov hon fyra timmar på dagis och totalt 12 timmar inatt, så idag har det varit mera fart på henne. Var på BVC med henne förut och fick vaccination för mässlingen, påssjuka etc. Hoppas bara inte hon får en reaktion på den oxå....I övrigt så fick jag reda på att hon är liten till växten, både längd och viktmässigt. Hon som länge låg över på viktkurvan ligger nu en bit under sedan hon började gå. Lite lustigt. Min lilla tös vägde inte ens elva kilo. Ändå tycker jag att hon har blivit tung!

Dax att sätta på sig träningskläderna och ladda batterierna....Hörs ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback