Grattis 4 B!

Mobilen väckte mig vid halv sju imorse. Kändes surt att behöva ställa klockan när man är ledig. Fick upp Stefan som fick ordentlig fart. Det första ord han sa var: Klasscup. De andra barnen vaknade i rask takt och jag kan inte förstå hur Peter orkade sova i det oväsendet.

Stefan gick ner själv till sporthallen vid halv åtta medans vi andra åt frukost i lugn och ro. Vi kom lagom till den andra matchen. Den första hade de vunnit med 1-0. Stefan fick spela forward och gjorde dessutom mål! Gissa vad glad han blev! Stefan spelar ju inte fotboll i vanliga fall till skillnad från hans lagkamrater så han strålade hela han. Hans kommentar efteråt var i alla fall smårolig: - Den målvakten var nog lite bollrädd, konstaterade han nöjt.
4B vann matchen mot Holmedal med 4-0.

image162Stefan in action på planen

Nästa match mot Töcksfors var jämnare och slutade mållös 0-0. I pausen passade jag, Angelina, Mikaela och Marielle att åka upp till Götes för att äta. Stefan skulle ABSOLUT inte med. Vi åt oss proppmätta och for tillbaka för att se den spännande semifinalen mellan 4A och 4B. Matchen slutade oavgjort och avgjordes därför på straffar. Mycket nagelbitning blev det men 4B drog längsta strået även den här gången.

Angelina var vid detta laget väldigt trött och Mikaela och Marielle var väldigt uttråkade så vi tog en promenad. Barnen fick turas om att dra Angelina i vagnen. Vi skrattade så vi kiknade åt Mikaela som kallade Skalman för Sköldman. Det lät så himla kul!
image164
Såhär fint var det på vår promenad. Bron över till Silbodals kyrka

Lagom tills finalen dök även Glenn, Andrea och Peter upp. Stämningen var på topp och 4A som vunnit bronset agerade hejaklack. Finalen gick mot Smolmarkoch var otroligt spännande.Matchen slutade 2-2 vid full tid och straffar fick avgöra även här. Jesper Svensson blevstor hjälte när han satte den sista straffen.
 
image167
Straffhjälten Jesper

4B vann för andra året i rad! Det var ett gäng trötta men lyckliga pojkar och flickor som fick lyfta pokalen och även få guldmedaljer och diplom. Efteråt tog jag en lagbild som jag hoppas blev bra.

image165

Bittan hämtade Marielleoch Mikaela vid halv sex och Peter gjorde oss en god middag bestående av grillad fläskfilé,potatissallad, grönsallad med fetaost och vitlöksbröd. Proppmätt efter det!

Somnade på soffan en stund men lyckades hålla mig vaken genom ett "Lost"-avsnitt. Sedan var det kört igen. Det tar på krafterna att hålla reda på fyra barn...

Bäst idag: Att se glädjen hos barnen när de gjorde ett mål eller vann en match....SM-guldkänsla!
Sämst idag: Att en ny elev ska börja i Stefans klass. Det var det sämsta som kunde inträffa just nu när det äntligen börjar hända grejer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback