Ingen majbrasa för mig inte

Sitter och väntar på att Peter ska komma hem. Han blev senare än jag trodde så det blir nog inte något speciellt valborgsfirande för oss idag. Lika bra det. Jag är verkligen ingen storfirare av helger. Har aldrig fattat varför man ska handla dubbelt så mycket mat som vanligt och bunkra upp med än det ena än det andra. Ska göra mig en drink bestående av Absolut Päron, lime och 7 up lite senare. Den är verkligen kanon!  Kruxet blir väl att jag somnar ganska omgående....

image181

Har ägnat mig åt att städa i princip hela dagen så nu börjar det verkligen bli ordning. Har fixat det mest gruvsamma i hela huset idag, Stefans rum. Varje gång jag städar där så kastar jag ungefär en hel svart sopsäck med grejer och ändå tar det aldrig slut. Gick igenom skrivbordslådorna också och fick en glad överraskning. Där låg mina slutbetyg som jag har letat så länge efter. Trodde nästan att jag hade slängt dem av misstag.

image179
Stefans rum utan 5 miljoner grejer på golvet


Tog en tur upp till Årjäng idag med och Angelina somnade gott i vagnen. Tyvärr vaknade hon lite tidigare än vad hon borde ha gjort så sedan skrek hon oavbrutet i 25 minuter. Ingen dröm precis.

Stefan for till Anna på eftermiddagen så jag och Angie gick ut en stund. Duggade lite lätt men var ändå ganska varmt och skönt. Gick en sväng upp till lekparken men Angelina sätter sig ju aldrig still så det blir mest att jag bara springer efter henne. Hoppas att hon lugnar sig lite när sandlådan är färdig annars blir det inte mycket trädgårdsarbete för mig i sommar.

image180
Bus-fian

Imorgon får det nog bli golf skulle jag tro. Hoppas bara att det inte regnar. Det är så trist med regn på helger och speciellt nu när jag är i stort sett klar med städningen.

Har lust att se en bra film. Tyvärr har ju inte de på TV:n fattat att det är helgafton så tablåerna ser ut ungefär som vanligt. Inga bra filmer. Skulle kanske tro att vi har någon på lager som vi inte har sett än. Det är ju i och för sig Champions Leauge men jag skulle inte tro att Peter vill titta på det.

Bäst idag: Att se Angelina när hon springer omkring ute. Mycket liv i den lilla krabaten.
Sämst: TV-tablåerna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback