Morgongympa på parkeringen

Angelina sov så oroligt igår kväll att jag var tvungen att gå och lägga mig bredvid henne en bra stund. Somnade naturligtvis fullt påklädd och vaknade svettig, panik-kissnödig och allmänt panik-slagen vid halv fem. trodde naturligtvis att jag hade försovit mig. Gick upp och satte mig och läste tidningen. Gick och lade mig igen och vaknade inte förrän halv sju, en halvtimme försent.

Fick ganska bråttom men lyckades få iväg Angelina i tid til dagis. Sen när jag ska åka till jobbet hittar jag varken nycklarna eller mobilen. Skyllde som vanligt på Angelina och drog en lång ramsa svärord innan jag fick se att jag hade lagt dem i gympa-väskan. Hmmm hmmm... Mobilen är dock fortfarande borta och gympaskorna glömde jag kvar på simhallen igår. Kanske dags att varva ner lite??? Brukar vara ett tecken på att man är stressad när man ideligen slarvar bort saker.....

Just nu sitter jag på jobbet och iakttar en ganska fascinerande syn genom fönstret.  En tjej står just nu på parkeringen och har någon slags yogaliknande gympa för sig. Tror att hon jobbar på körskolan. Hon ser jävligt vig ut. Kanske något att börja med?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback