Trött, sur och arg...

Söndag eftermiddag och regnet bara öser ner. Jag kämpar för att hålla mig vaken och känner att livet är ganska trist just nu. Har varit på uruselt humör hela veckan känner jag och tyvärr drabbar det alla omkring mig också. Vet inte varför jag är så depp just nu? Kanske är det för att våren aldrig tycks komma på riktigt. Kankse är det den satans förkylningen? Jag vet helt enkelt inte vad det är som irriterar mig så till den milda grad att jag knappt står ut med mig själv.

Idag har vi varit och bowlat på hotellet. Jag fick inte ens vinna den fajten, det gjorde Peter och blev hur nöjd som helst. Sedan spelade jag och Stefan Monopol när vi kom hem. Stefan vann naturligtvis, inte bara en utan TVÅ gånger på raken.

image92
Monopol-ett spel jag förlorar varenda gång i den senaste tiden

Eftersom jag är så anti mot allting just nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på under kvällen här. Finns väl alltid någon tvätt som ska hängas eller något annat roligt....Neeej tror inte det.
Får nog gå ut på nätet och pigga upp mig lite med att titta på nya golfklubbor som jag för övrigt inte har råd med.


image93
Callaway-järnset -VILL HA!

Var förresten ute på min sida på golf.se häromdagen. Skulle kolla vilket handicap jag har. Då fick jag se att de hade lagt till ett rankingsystem. Ingen upplyftande läsning direkt. Det finns cirka 300 000 golfspelare som är bättre än mig i hela landet. Cirka 5000 som är bättre än mig i min åldersklass osv. Hmmmm...blev ju en liten morot det där. Ifjol trodde jag verkligen att det skulle lossna ordentligt med golfspelandet, men riktigt så blev det ju inte. Jag höjde istället mitt handicap med 0,8 och spelade väldigt sällan på det. Spelade överhuvudtaget väldigt lite den senare delen av säsongen. Därför övervägde jag att inte lösa in medlemskapet i år, men jag har ångrat mig. Jag måste helt enkelt träna mera och att ta en bunt lektioner hos Poul är nog ett måste för att jag ska kunna bli bättre. Sen skadar det ju inte att få nya klubbor. Jag har ju faktiskt spelat väldigt länge med de gamla....

Kanske dax att ganska upp sig och få något konstruktivt gjort. Smile!

Bäst idag: Hmmmm...att mina barn är glada fast jag är sur
Sämst idag: Regnet och att jag tydligen är sämst på allt idag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback