Yeeess I did it!!!

image121
Är så oerhört stolt över mig själv att jag håller på att svimma av lycka! Nä det var väl ändå att ta i...Grejen är den att jag idag, måndag 14/4 har påbörjat mitt nya tränings-schema som jag beskrev i lördagens blogg. Jag har varit ute på min första löprunda med de nya skorna. Ja om vi ska vara korrekta så har jag ju inte direkt sprungit livet av mig de senaste tio åren i mina gamla skor....
Stack i vilket fall som helst ut på en runda runt Strand. Lite långt att börja med tyckte jag först men beslutade mig för att köra intervaller. 7 minuter löpning och 1 minut gång. Det gick super! Var tillbaka 36 minuter senare, lagom trött och överlycklig över att ha klarat det med livet i behåll.... Kruxet är att jag inte riktigt vet hur långt det är men skulle tippa på minst 6 km i alla fall. Spelar ingen roll egentligen. Målet är ju att springa snabbare och snabbare med färre intervaller.
Det bästa var ändå att jag plågade mig uppför backen i Strand. Hade puls på 200 just då, men är man "stönig" så är man....Nu är jag igång på allvar!

Har jobbat idag och det var ganska lugnt. Bittan köpte en ny dammsugare så nu hoppas vi att den får vara ifred...
image122

Angelina var ganska trött och gnällig hela eftermiddagen och blev vansinnig när hon inte fick godis! Hon vet nämligen att det står en påse med godis i skåpet. Den är kvar sedan i lördags. Därför ägnade hon stor del av eftermiddagen att stå nedanför skåpet peka och säga: "Vill HA den!" och sen när jag sa nej så kastade hon sig ner på golvet och gallskrek. Sen blev det ju inte bättre av att jag hade snott hennes snuttefilt och kastat på tvätten när vi kom hem från dagis. Hon fick naturligtvis syn på den när jag hängde den på tork och då var det kört. Fick ge en fuktig snuttefilt till henne, men det godtog hon....Hon somnade hur gott som helst vid halv åtta.

image124

Såhär sur blir Angie när hon inte får som hon vill...

Imorgon är det dags för Stefan att opereras. Det är säkert inga problem, men jag skulle tro att han kommer att vara lite bångstyrig när det är dags att åka till sjukhuset. Jag är ledig imorgon så jag hoppas på fint väder. I eftermiddag har det ju varit underbart!

Får höra från var och varannan människa att de läser min blogg och detta tycker jag är fantastiskt kul. Ni får gärna höra av er med kommentarer! Brorsan skvallrade att till och med pappa läser och då blev jag nästan chockad över vilken modern pappa jag har....

Nu ska jag mixa färdigt skivan till cirkelträningen så jag kan använda den imorgon....Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback