Det är snart slut på sommaren...

Det känns lite som sommaren snart är över. Ändå så ligger hela augusti framför oss och det kan fortfarande bli många fina dagar. Många slutar sina semestrar imorgon och återgår till arbetet. Peter också. Det kommer verkligen att bli en rejäl omställning att vara utan honom på veckorna. Nu har man ju blivit ruskigt bekväm. Det ska också bli intressant att se hur Angelina reagerar....Hon kommer nog att sakna pappa jättemycket.

Drog med mig C. och J. på golfbanan idag och vi hade verkligen tur och fick knappt en regndroppe på oss. Överhuvudtaget har ju vädret varit bra mycket bättre idag än vad experterna spådde. Bara att tacka och ta emot. Spelade däremot inte värst bra. Skrapade bara ihop 13 poäng och det är för dåligt...Puttningen fungerade dock bättre och det är alltid något att glädjas över.

Angelina fick vara hos mormor under tiden och vi passade på att gratta henne en vecka i efterskott med lite present och tårta. Sedan har vi tagit med katten, som nu har fått namnet Lizzie, ut för första gången. Hon fick hälsa på grannens katt Fritz som är en jättestor röd hankatt och det gick jättebra efter en stund. Lizzie är ganska räddhågsen och försiktig men hon vänjer sig snabbt. Igår så lade hon benen på ryggen så fort Angelina var i närheten men idag har hon tuffat till sig litegrann. Hon väckte mig tjugo över åtta imorse och ville leka. Lekte med pinnen som jag har satt fast en pappers-tuss på i nästan en timme innan katten tröttnade.

Jag och Peter höll på att leta ihjäl oss efter katten när vi kom hem. Till slut hittade vi henne bakom blomlådan i fönstret.

Full fart på Angelina som helst vill vara ute hela tiden...och helst barfota


Angelina har fått ytterligare påfyllning i en redan full garderob. Denna söta utstyrsel kom faster Bittan med idag....


 


...och denna fick hon igår av mormor. Sött så det förslår...


Imorgon är det dagisdags för Angelina och därför har jag hållt henne vaken hela dagen. Hon behöver komma in i rätt sovrutiner. Nu kan hon inte ligga och sussa till halv tio på morgonen längre....Stefans sovrutiner får jag ta tag i nästa vecka och det blir säkert värre misstänker jag.

Hade myskväll igår och delade på en flaska vitt vin och käkade ost och kex till. Gott gott, men jag blev så jäkla trött av vinet så jag slocknade direkt efter filmen. Peter undrade om någon hade knockat mig....hehe...hade han tänkt sig något speciellt så bedrog han sig gruvligt. Jag dricker sällan vin just på grund av att jag blir så trött utav det...men gott var det i alla fall. Filmen vi såg var "Jiddra inte med Zohan" med Adam Sandler. I början tyckte jag att den var superfjantig men efter en dålig start så satt man i alla fall där med ett leende på läpparna. Det brukar man oftast göra när man ser en Adam Sandler -film. Han gör alla filmer med en oemotståndlig glimt i ögat och han ser så snäll ut att han kommer undan med det mesta...Mina Adam Sandler-favoriter är: "50 first dates" och "Happy Gilmore". Har sett båda hur många gånger som helst....


Adam- en riktig feelgood-kille


Nu ska jag passa på att mysa med gubbe-stubben innan han försvinner iväg....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback