Ibland får man lite mer än man ber om....

Klagade ju på igår att det aldrig hände något speciellt på jobbet. Idag däremot har allt hänt på en gång. Rena freakshowen! Påfrestande norrmän som gastar om allting och inte kan vänta på sin tur, tyskar som frågar om allt mellan himmel och jord, snorkiga Stockholmare och en riktigt sur gubbe som var allmänt dum i huvudet. Sådana dagar blir man väldigt psykiskt trött....

Ett annat stort problem är alla jäkla djur som bara älskar att vara på cafét. Vi måste nästan alltid ha dörrarna öppna eftersom vi annars i det närmaste dör av värmeslag. Gött med lite friskt syre emellanåt också och det känns ju lite onödigt att köra air-condition när det är kallt ute. Problemet är att det just nu är helt omöjligt att ha dörren öppen. Två gånger idag fick jag springa och jaga någon fågel-j****l  som absolut ska in och sedan inte har den blekaste aning om hur han ska komma ut fast dörren är mitt framför ögonen på honom. Hur fåglar kan flyga hundratals mil och hitta rätt är för mig ett stort mysterium. Den här fågeln är i alla fall stendum.

Sen har du getingarna. Överallt är de! Så fort du öppnar dörrarna till tårtkylen så är det minst fem därinne inom loppet av några sekunder. Ann-Marie slog ihjäl minst 10 stycken under kort tid igår.

Sist men inte minst kommer flugorna. Döäckliga men totalt oundvikligt! De kommer in hur man än försöker att stoppa dem....
Jaja, man ska väl vara glad så länge man inte får in råttor i köket antar jag...Sommaren är ändå snart förbi och då försvinner eländet.

Kom på att jag inte har lagt in några bilder på bageriet sedan det blev färdigt så jag gör det nu....






Ja såhär blev det. Väldigt mycket mindre plats än förut, men det funkar kanonbra!


Mycket folk idag på eftermiddagen och nästan soprent i tårtdisken. Precis som det ska vara...


Den som troligtvis jobbar hårdast just nu på Café Broms. Espresso-maskinen.

Glenn och Andrea kom med lill-skruttan förut. Hon var vaken typ i två sekunder. Sedan fick hon mat...och somnade...som vanligt.... Maken till sovar-bäbis får man leta efter.


Här blev hon lite arg när jackan skulle på.... 


Hon kikade litegrann i alla fall...

Två Adam Sandler-filmer samtidigt idag. Happy Gilmore och Benknäckargänget. Får bli Happy Gilmore för den är bättre och börjar dessutom senare. Blir överlycklig när de för en gångs skull visar något annat på TV än bara Steven Seagal-filmer.

Bäst idag: Att komma hem till familjen efter en ganska jobbig dag. Peter for dock iväg och repade direkt, men kommer nog snart.
Sämst: Att mina vader gör så jäkla ont efter en lång arbetsdag. Stödstrumporna blir nog snart verklighet är jag rädd...

Kommentarer
Postat av: Inga M

Roligt att Ni har fått färdigt på bageriet! Det ser fint ut. Den där Greve Spence tårtan i disken skulle jag gärna lägga beslag på! Gubben sa precis det i går kväll;

-Nu skulle jag vilja ha en Greve Spence.

Det är verkligen en favorit här i huset.

2008-08-09 @ 08:35:45
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Tessan

Ja Greve Spence är verkligen väldigt god. Bäst är den när den har stått till sig i minst en vecka. Mums!

2008-08-09 @ 18:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback