Nyekipering...

Som vanligt när skolan börjar och hösten är här så är plötsligt allt för litet och för trångt. Regnkläder, jackor, gympadojor - allt ska bytas ut. Och bråttom blir det-allltid. Så är även fallet i det här hushållet. Angelina har jag varit lite förutseende med och köpte regnställ och stövlar redan i somras. Eftersom hon ärver en hel del kläder så finns det nästan alltid något att rota upp i lådorna när det är kris.

Värre är det med Stefan. Han har växt tre centimeter på längden ifrån maj månad och när jag tog en titt i hans garderob imorse så hittade jag knappt en T-shirt som inte var för kort. Sen trodde jag i min enfald att gympadojorna passade fortfarande. Det gjorde de ju såklart inte.
I panik till Töcksfors för att prova skor. De första två paren var för smala. Stefan har nämligen likadana paddfötter som jag. Det tredje paret passade bra men till och med Stefan tyckte att de var för dyra. Plötsligt säger han:
- Men du...Jag har har ett par hos mamma som var för stora i våras. Jag kanske ska testa dem istället.
Pang. Bom. Just det ja. Hon till och med sa detta förra veckan när jag var där och det hade jag totalt glömt bort....
Vi skippade därför skorna och styrde kosan mot JC och Cubus och införskaffade ett gäng T-shirts istället.
Sedan tog vi en sväng förbi Anna och visst passade skorna. Vilken tur!

Skorna som passade!


Alla nyinköpta T-shirts. Allt för 370 kronor!

Fick ett gott skratt åt Angelina i bilen. När introt till Duffys "Mercy" spelades på radion så börjar hon sjunga "yeah yeah yeah" innan Duffy själv påbörjade sången. Jag blev så paff att jag nästan körde av vägen. Stefan förklarade att den låten ligger först på hans Mp3 så hon har antagligen lärt sig introt och sången därifrån. Kul lät det i alla fall.

Hoppas att Angelina somnar tidigt idag för jag ska sticka iväg och städa på cafét. Måste göra det eftersom Lotta och Bittan är på Mallorca. Skönt om det inte blir försent för jag är ganska trött känner jag.

OS idag har ju inte varit någon direkt rolig historia. Sanna som ramlade omkull och Musse som tog slut. Har inte sett någonting än så jag ska kolla sammandraget som börjar strax. Isinbajeva satte i alla fall rekord igen!

Återkommer kanske senare under kvällen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback