Piggare idag

Ja idag mår jag definitivt bättre. Fortfarande jävligt förkyld men det går att leva med....

Vi får väl börja i rätt ordning med gårdagens bök och stök. Här följer lite bilder....


Vi var och hämtade Angelinas nya kläder som jag hade beställt från Lindex.
 Här poserar hon i sitt nya nattlinne.


Jonna och Angelina racade med bilarna på gatan. Här har de bytt bil.


Här delar de bil och är så supergulliga så...


Lova att inte skratta nu för jag ska avslöja en sak....Igår bakade jag kanelbullar för första gången i hela mitt snart 28-åriga liv...!!! Och jag ska jobba på kondis....
De blev i alla fall rätt så goda men det kunde ha varit mer socker i dem....

I övrigt så blev det ingen golfrunda och tur var väl det för det började ju regna ganska ordentligt på kvällskvisten. Sedan vid åttatiden började ju jag må riktigt pyton.
Försökte titta på "Double jeopardy" för det tycker jag är en riktigt bra film, men det var inte så lätt med huvudvärk. Somnade strax efter elva.

Idag har det känts mycket bättre. Fick jobba förmiddag idag eftersom Peter jobbar extra och inte kommer hem förrän imorgon kväll. Var ganska lugnt. Mest norrmän. Kom på att det var längesen jag drog en Bromshistoria på bloggen så jag drar den nu....



Norsk kvinna i den lite högre medelåldern står och tittar intensivt i smörgåsdisken och vänder sig till mig och säger lite konfunderad.
- Ostfralla.
- Vill du ha en ostfralla? undrar jag.
- Ostfralla. Säger damen igen och tar en årslång paus. Jag undrar om hon är lite knäpp.
- Ostfralla. Vad är det?
Jag håller på att smälla av och förklarar att det helt enkelt är en fralla med ost på.
- Är det som "bolle" då? undrar kvinnan och rynkar pannan.
- Näe det är inte som "boller". Det är vitt bröd med smör och ost samt gurka och tomat på. Tänkte att det var lika bra att dra alla ingridienser så denna jobbiga konversation skulle dö ut någon gång.
Damen köpte bye the way en ostfralla till sist....

Kände för att golfa i det fina vädret så jag hämtade Angelina på dagis och stack ut på banan. Bittan och Morgan hängde på. Provade ett nytt sätt att driva på idag (har läst Golfskolan i golftidningen igen...) samt att jag peggade ner ännu mer och det gick faktiskt väldigt bra utom just på långhålet där man måste ha bra utslag.
Provade också att lägga bollen längre fram i stancen när jag slog med träsjuan och det funkade också bättre. Får en lite planare bollbana. Däremot så funkar fortfarande inte närspelet så poängen blev ju ändå kassa. Tror jag lyckades få ihop 12 poäng till slut.
Angelina var jättesnäll mest hela tiden. Mutade henne med lite klubbor...då brukar det gå bra.

Imorgon ska vi på möte på skolan och det ska bli väldigt intressant vad vi kommer fram till...
Sen ska jag jobba eftermiddagen och göra typ 100 smörgåstårtor eller nåt...närå nu överdrev jag lite men det är väldigt mycket beställt till den här helgen. Sen hoppas jag att Peter inte blir alltför sen hem så vi kan ha fredagsmys som vanligt...Saknar min gubbe ganska mycket faktiskt...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det verkar inte som du trivs med ditt jobb

2008-09-01 @ 12:22:45
Postat av: Tessan

Jodå jag trivs för det mesta med mitt jobb för det är väldigt varierande och du får även träffa många härliga och roliga människor. Men här på bloggen så avreagerar jag mig på de lite jobbigare kunderna så det kan tolkas som om jag tycker mitt jobb är pest och pina....Ska försöka dra några positiva upplevelser också i fortsättningen

2008-09-01 @ 21:34:24
URL: http://flowerroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback