Sen kväll, tidig morgon

Idag klev jag som sagt upp klockan kvart i fyra för att kolla längdhoppskvalet. Visst...tanken har slagit mig att jag är en fullkomlig idiot men det är ju så himla kul att jag inte kan låta bli...
Därfefter följde handbollen men den orkade jag inte se klart på eftersom Sverige var totalt utskåpade.

Fick en rivstart på jobbet idag. Igår kväll skulle jag nämligen ha städat på jobbet, men när Angelina äntligen hade somnat strax före halv elva så kom jag på att jag hade glömt nyckeln på cafét. Jag kom helt enkelt inte in. Resultatet blev att jag fick städa på morgonen innan öppning och det gick undan kan jag lova! Jag var helt svett när det blev dags att släppa in första kunden. Som tur var blev resten av dagen hel-lugn. Kanske en av de lugnaste dagarna på hela året faktiskt.

Gjorde lite nytta när jag kom hem och rensade kylen från is. Någon har väl inte stängt dörren ordentligt...Städade lite och busade med Angelina.

Efter maten blev jag så jäkla mätt så jag var tvungen att komma ut och röra på mig. Tog en promenad uppför backen och hälsade på morsan.
På hemvägen kikade jag in hos Caisa och Peter och Angelina fick hälsa på Hanna.

Nu ska jag fortsätta med logotypen till Träningsverken. Inte helt lätt det där. Tänkte göra iordning några förslag i alla fall så får vi se vad de andra tycker. Det blir säkert en lång kväll idag med....Sova kan man göra när man blir gammal...
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback