Halta Tessan

Ska snart halta iväg till jobbet tänkte jag. Jag har av någon konstig anledning fått jävligt ont ovanpå vänsterfoten. Hade legat och läst i sängen ett tag i gårkväll och sedan skulle jag gå ned och stänga av Stefans TV. Då kunde jag knappt gå! Väldigt skumt. Trodde nog att det skulle ha gått över tills nu men icke. Det typiska är att jag måste gå till jobbet idag eftersom min bil är hos S. efter pokerkvällen i lördags. Kom inte iväg och hämtade den igår.....

Igår hann jag inte blogga för här var det 120 knyck ifrån morgon till kväll. Städade, städade, städade hela dagen. Peter var dock snäll och tog hand om badrummet som han vet att jag hatar att städa.
Sedan for vi och inhandlade lite julmat. Gick väldigt fort och smidigt men man har väl glömt hälften antagligen....
Vi hann knappt hem innan Peter var i grytorna och fick på julskinkan på spisen. Luktar ljuvligt gott!
På eftermiddagen klädde vi granen jag och Stefan. Peter är bara intressserad av att sätta upp stjärnan och Angelina verkade inte bry sig alls.

Eftersom Angelina var uppe till halv ett i lördags och inte sov på dagen igår så somnade hon redan vid åtta. Väldigt skönt med en lugn kväll! Passade på att slå in en hel del paket. Nu är snart allihopa inslagna utom de största. Måste skaffa mer papper.

Satte oss faktiskt ned och såg en film på kvällen. "Heartbreak Hotel" fick det bli efter en del vädjanden från mig. Har inte sett den nämligen. Den var väl OK men inte mer....

Nä nu ska jag leta reda på en snus och sedan gå till jobbet....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback