Monday morning...

...och allt är som vanligt. Jag är allmänt trött och slö och skulle helst bara vilja gå tillbaka till sängen och sova i ett x antal timmar till. Eftersom en viss liten person sätter stopp för detta så får jag hitta på lite annat. PÅ agendan idag står bland annat att hitta på en ny uppvärmning plus ett block till aerobicen ikväll och dessutom lära mig det. Ska försöka spela in lite ny musik oxå.

Vattna blommorna måste jag också komma ihåg annars faller bladen av på julstjärnorna innan man hinner blinka. Det är riktiga skitblommor det där egentligen. Hur svåra som helst att hålla fina så det finns bara två bra anledningar till att jag köper dem. De är väldigt fina plus att det hör julen till.

Har riktigt ont i nacken och även ryggen efter helgens fylleslag. Kan kanske bero på allt hoppande och dansande? Förstår inte varför man ska inbilla sig att man är elitgymnast varje gång man får alkohol i kroppen. Förr när jag var ute och dansade så hade jag en viss förmåga att studs upp och ned som en studsboll mest hela tiden. Dagen efter hade jag sådan träningsvärk i vaderna att jag höll på att krevera. Som tur var har jag slutat med det i alla fall....

Nä nu måste jag ta tag i aerobicen annars blir det kaos under dagens pass....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback